bkdusunenanne 16+6 olduk nerdeyse 15in sonu 16 gibi belki daha erken hiss etmişimdir bilmiyorum ama kurban olduğum nasıl güzel vuruyor minik minik 🥹birde cinsiyeti öğrensem oh diyeceğim🥹yeşillikli ekmek yemiştim şu içmiştim postlara bakarken art arda vurdu 🥹🥹
Eelliiff1234 bkdusunenanne bizde 24 haftalığız gece gündüz durmuyo vuruyo 😅 bu haftalar böyleyse söz zamanlar nasıl olucak bilmiyorum 🥰 geçen Yasin okurken bi vuruyo bi vuruyo ay diye arkama yaslandım karnım sanki zıpladı gibi hissettim yani 😅🥰 dünyanın en güzel hissi ya
DENIZ_55 bkdusunenanne az daya ilerlesin daha güzel oluyor ben şuan 20+6 haftadayim durmuyor diyebilirim çünkü plasenta posterior bizim arkada oda daha çok hissetmeme sebebmis bilmiyordum ama çok güzel bi duygu tarifi imkansız haftan ilerlesin karnımda bazen tuaf sesler geliyor ama sabaha kadar uykum olmasa bile ben onun hareketleri için beklerim zaten uykuyu sevmiyor herhalde suan acayip hareketli maşallah yatirmiyor beni ama olsun geçecek bu günler eminim sabrediyo4uz bizim.kızımız oluyor 17 haftada öğrendim zar zor 🥰
DENIZ_55 bkdusunenanne az daya ilerlesin daha güzel oluyor ben şuan 20+6 haftadayim durmuyor diyebilirim çünkü plasenta posterior bizim arkada oda daha çok hissetmeme sebebmis bilmiyordum ama çok güzel bi duygu tarifi imkansız haftan ilerlesin karnımda bazen tuaf sesler geliyor ama sabaha kadar uykum olmasa bile ben onun hareketleri için beklerim zaten uykuyu sevmiyor herhalde suan acayip hareketli maşallah yatirmiyor beni ama olsun geçecek bu günler eminim sabrediyo4uz bizim.kızımız oluyor 17 haftada öğrendim zar zor 🥰
Almira_ bkdusunenanne 32+4 den sesleniyorum. Buralar kötü gelmeyin 😀 bebek iki dk hiç durmuyor ve her bir hareketi ya kasiklarmda bıçak saplaması ya karnımda sertleşme ya da mesaneme boşalan idrar olarak geri dönüyor. Elimle bastırıyorum acısını hissetmemek için. O minik minik tatlis şeyler artk evrim geçirdi. Savaş halindeyiz 😀
couleurcerise 16+4te hissetmiştim ben de çok güzel bir duygu gerçekten ilerleyen haftalarda daha da güçlü hissedeceksin çok güzel bir his 🥹
bkdusunenanne couleurcerise Gerçekten mi öbür hamileliklerimde 20′lerin ortalarında daha kuvvetli hissetmiştim şimdi böyle erken hissettiğime göre yirmilerin başında ortasında sonunda daha fazla hissedeceğim Doğru anladım değil mi🥹
Zhra42 bkdusunenanne Birde 3. 4. gebelikte hemen hissedilir derler ben 21+5 haftaligim 20 haftada yavaş yavaş hissettim dördüncü benimde
Eelliiff1234 Zhra42 benimde 2. Hamileliğim 20. Haftamda dışarıdan gördüm tekmesini tam olarak ne zaman hissettiğimi hatırlamıyorum ama 14-15 haftalık falandı sanırım. İlk hamileliğimde 12 haftalıkken namazda hissetmiştim mesela 😍
Zhra42 Eelliiff1234 Ben ilk çocuğumu geç hissettim ama ikinci üçüncü erken hissetmiştim bunuda geç hissettim hala da aktif bit hareketi yok
bkdusunenanne DENIZ_55 darısı kız olarak bana inşallah 😌gece yattığınız zaman bebekler hareket eder helede sola bir yat bakalım 🤣senin dinlenmeye geçeceğini anladığında onlar başlarmış gündüz uyur gece içerde tünel pazarlar🤣
Eelliiff1234 bkdusunenanne teşekkür ederim elimizden geldiğince yapıyorum bişeyler ilk hamileliğimde de her gün Yasin okudum bebeğim uslu uyuyan dünya tatlısı bişey oldu Allah çok yardım etti namaz gibi her gün okurum bi kere yasini hem bebeğimde duysun kulağı aşina olsun 🥰 2. Hamilelikte evde küçük çocuk olunca sesten hareketlerini geç hissettim bu sefer 😄🥰
DENIZ_55 bkdusunenanne inana biz hep yatıyorum hanfendi yorulmuyor keyfi yerinde sağ sol durmuyor annem yatiyir benim için bende onun canı sıkılmasın diye ugrasiyim diyor miniğim ben riskli olduğum için kendimi yormam hareket etmem yasak kısıtlı hareket ediyorum kendimi yormadan benimmi gündüz pek dediğin gibi har3keti yok akşam ve gece çok hareketli maşallah rabbim gönlüne göre versin b3n erkek bekliyordum çünkü diğeri erkekti erkekt3n kıza dönerken berbat geçer bel ağrısı olur dediler benim rahattı bende kız istiyordum rahat diy3 eşim erkek dedi bende kız istiyorum ama erkek dedim ama kız diyince şaşırdım sonra eşime dedim bazen yanılıyor bi bakmışsın bingo erkek cikti oda güldü hayırlısı dedi saglikl olsun takma dedi detayliyi bekliyorum onalr iyi bakıyor o zaman kesimlesir inşallah bazen değisirse diyorum 🤣🤣🤣
bkdusunenanne Almira_ 😂ay güldürdünüz 🥰bizim bebede çok hareketli Dr her gitmem de diyor içerde zıplıyor resmen diye bide cinsiyete inat ediyor şuan böyle hareketli ise son haftalar vay halimize🤣
Papatyamm63 bkdusunenanne biraz daha geçsin artık dur diceksin 😂 özelikle gece uyuyacağın zaman top oynuyor arada karnıma yavaş vuruyordum dur diye
Almira_ bkdusunenanne benmki ayan beyan her şeyi ortadaydi hep. Hiç edep de yok 🤪😀 16. Haftamda öğrenmiştim cinsiyeti, o zaman doktor hiperaktif hetalde bu maşallah demişti, sevinmiştim, nerden bilebilirdim ki başıma bunlar gelecek 😀
Papatyamm63 bkdusunenanne ben doğum yaptım şimdi eeee diye boğazım ağrıdı beşiği salamaktan 😂😂 22 günlük olduk