Busrakeyvan Gebeliginizde sorun yoksa ayda bir özelde devlete bu şekilde ama 30 haftadan sonra ozellerde bir muayene ve kontrol şeklinde iki hafta bir ben şuan 32 haftaligim özele gidiyorum gebelikte sorun olduğu için her hafta kontörle gidiyorum artik
iremhzl Busrakeyvan ne sorununuz var gecmis olsun bende bisey yok demisti de hareketleri biraz az bu ara dizdede oylrmi o fingir fingir tekmeler cok azaldi
kbratrkylmz Benim ilkinde 33/35/37/38/39 şeklinde çağırmıştı öncesinde ayda 1 gidiyordum. Konudan bağımsız bebeğinizin başı aşağı mı yukarı mı 😬
iremhzl kbratrkylmz assagida dedi rahim agzi kapali erken dogum gozukmuyor dedi 32 de gittigimde suan 34e girdim bugun biraz hareketleri az sanki boyle mi oluyor hareketsiz degil ama cok az bazen sadece pıt oluyor ama simdiye kadar hic sorun soylemedi
iremhzl Rabia-T bende 32de gittim 37de gel calisamaz raporunu al dedi demekki benimki ilginc cunku kimse ben gibi yazmiyor
rumeysa_1c Canım 32 ye kadar ayda bir gel diyorlar 32 den 36 ya kadar 2 haftada bir 36dan sonra haftada 2defa çağırıyor doktor beni devlet hastanesine gidiyorum
rumeysa_1c dilaradoyan sizin dediğiniz şey ilk zamanlar için geçerli 32 den sonra 2 haftada bir 36dan sonra haftada 1 geldi diyorlar
dilaradoyan rumeysa_1c 1 doğum yaptım 2.ciye hamileyim. 32den sonra 36da çağrıldım sonrasında belirtin olursa gel denildi. Yine 2haftada 1 istenmedi bende
iremhzl dilaradoyan ilk defa bu yorumu gordum benide 37de cagirdi muhtemelen calistigim icin rapor durumundan dolayi olabilir 1 hafta daha diye bi sorun yok suan hareketleri biraz azaldi gibi hissediyorum bi anda dank etti gibi olduda
rumeysa_1c dilaradoyan doktordan doktora değişiyor demekki aslında son haftalar daha sık cagirmalari lazim
Kimyateacher 32 den sonra 2 haftada bir gel nst ye gir denildi. 36 dan sonra ise her hafta gidecekmişim. Herhangi bir sıkıntım yok dr öyle istedi
iremhzl Kimyateacher nstye de ne zaman giricem 38de mi bilmiyorum bunla alakalida bisey demedi hicbinsorun yok dedi
Yolcu_26 iremhzl dinlemeyin çağırmasını beklemeyin kendiniz gidin ben hep kendi kafama göre gidiyorum doktor 3 hafta sonra diyorsa ben 2 hafta sonra gidiyorum hele sizin gibi son zamanlarda olsam her hafta giderim
Helloyaa iremhzl benimde aynı şekilde özele gidiyorum. Rapor bitme tarihini verdi hatta özellikle sordum 2 haftada bir gelmeli miyim diye ama sorun olmadığı için gerek görmüyorlar
iremhzl Helloyaa heh sonunda calisan biri, acaba mesela 36da gelme sen 37de gel raporuda yazariz demis olabilir mi