Minik1tirtil çok geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yoğun bakım çaresizliğini yaşayan bilir Allah kimseye yaşatmasın. Ben geçen ay doğum yaptım oğlum odaya geldi resmen inliyordu hiç memeyi tutamadı doktorlar geldi biz bi yoğun bakıma götürelim korkma belki sabah geri getiririz dediler 10 dk bile odada kalmadı bebeğim hemen kuvoze gitti. Sabah durumunu sorduğumuzda entube edildi şu an kendi başına nefes alamıyor dendi. O entube kelimesi insana çok umutsuz geliyor ama korkmayın. Bende günlerce buralarda örnek hikayeleri soruşturdum , çevremizde de çok fazla yaşayan varmış arkadaşlarımız hep arayıp bizimde başımıza geldi dedi ama insan yine de kahroluyor. Önce entube ediyorlar üçüncü seviye yoğun bakımda yatıyor enfeksiyon tedavisi için antibiyotik başlıyorlar o tedavi 1 hafta sürüyor sonra sürekli değerlerine bakıyorlar. Benim oğlumda öyle oldu gidip 5 dk görüyordum hep ağzında hortumlar vardı ağlamaya çalışıyordu yapamıyordu içim gidiyordu. Sonra zaman içinde o hortumları çıkarıp kuvoz içi nefes alabiliyor mu diye deniyorlar en sonda da ikinci seviye yoğun bakıma alıp emzirince nefesi düzenli alabiliyor mu diye bakıyorlar benim bebeğim 8 gün yattı ben süt götürüyordum son iki günde emzirmeyi denettiler. Doktor bana bir çok sebep sıraladı şekerim vardı suyum sınırdaydı su yutmuş olabilir , kanda ve idrarda enfeksiyonum çok yüksekti o geçmiş olabilir dedi. İnsan kahroluyor hala o hastaneye gitmek , o ilk kıyafetlerini görmek beni mahvediyor ama üzerinden 1 ay geçti her şey geçiyor. Günlerce entubeden çıkarıp nefes alabiliyor mu diye denediler hiç başaramadı , bi gün gittiğimde hemşireler elime o doğumdaki kıyafetlerini verdi bunları götürebilirsiniz dedi o kapının önünde elimde poşetle saatlerce ağladım baska hasta yakınları kaldırdı beni. Sizi çok iyi anlıyorum. Korkmayın , sakin kalın çok sık rastlanan bir durummuş sütünüz kesilmesin gerçekten eve geldiklerinde çok ihtiyaç oluyor bana insanlar böyle deyince sinir oluyordum ama doğruymuş dualarımız bebeğinizle olsun inşallah bir an önce düzelecek