TaleWind Arkadaşlar selam doktor bana kan ilacı demir ilacı ve d3 damlası başladı ama benden kan tahlili istemeden bu ilaçları verdi bende demir eksikliği vs yoksa benim bu ilaçları kullanmam zararlı olmaz mı?
Srp53 TaleWind kaç haftalıksınız ? Belli bir haftadan sonra zaten düşük olmasa da veriliyor. İster istemez düşüyor çünkü.
Senanur07 TaleWind canım değerlerin normalse bile kullanman gerekiyor çünkü gebelik sebebiyle değerlerin düşüyor. dr düşmemesi için veriyor o vitaminleri bana da tahlil yapılmamıştı
Yazmelegi_ TaleWind zararı olmaz belli süre sonra bebek sendeki vitamin kan demir ne varsa hepsini almaya basliyo o yüzden değerlerin düşebilir diye vermiştir
poyrazege1503 TaleWind kan tahliline gerek yok bebek emiyor bütün kanını sndndn kansızlık oluyor 39 a giricem hala kullanıyorum test veriyorum hala kanim düşük çıkıyor ilaç bile çok etki yukseltmiyor yani gebelikten dolayi degerler dusuyor kullanmasam yerlerde olurdu muhtelemen
Ayse0575 TaleWind normal başlaması yani her gebe kullanıyor demir ve d vitamini en çok ihtiyacımız olan şeyler
Srp53 TaleWind kullanın bana çok erken başlatılmıştı kabız olunca bıraktırdı 20. Haftada başlattı tekrar şimdi 28 olduk ilaca rağmen düşüyor damardan takviye yolunda ilerliyorum ihmal etmeyin yani
poyrazege1503 Srp53 demirim 47 50den başlıyor normal değer mesela ama benim hep düşük diyorum ya demir ilacı kullanıyorum sözde
Birbebekannesi01 TaleWind bende 14 haftalikken başladım 32deyim hala devam ediyorum hem bebegin demir ihtiyaci için hemde doğumda oluşan kan kaybı için kullanmak önemli
Asudegler poyrazege1503 bencede düşük değil benim değerim ilk ölçtürdüğümde 7idi doktor 20.haftadan sonra basladı cok düşük değil dedi 7ye bile evham yapmayın değeriniz iyi drlar daha iyi anlıyor
Asudegler Srp53 en son 12cıktı işte multivitaminlerle. 20.haftayla beraber kan ilacına basladık 3hafta oldu henüz tahlil istemedi 4 ve altına serumla demir takviyesi yapılıyor ablamda öyle olmustu sanırım ilaçla yükseltilir diye bana düşük değil dedi
iremhzl TaleWind benimde oyle oldu dikkatimi cekti sonra tahlil verdim enfeksiyondan kullandigim halde kanim sinirda gozukuyordu yani kullanmasam nolcakti acaba akliniza takiliyosa gidin saglik ocagina tahlil berin onlar sizi ariyor tahlile cagiriyor zaten
Srp53 Asudegler bahsettiğiniz 12 ferritin ise o da düşük. İlaçlarla da yükselmiyor bazen işte bana da öyle oldu.