AnayimBenAna_ Asudegler ben 26. Haftada gidicem kontrole detaylıya girdim en son 21+6 iken 450 gramdı benimkide 🤭
turkan403 yildizz83 nasıl geçer ya benim kızlarımda olmuyordu hiç böyle ılık süt içiyorum ama geceleri basliyo
Balanne1 @Asudegler benim bacaklarda oldu 😏ikinci gebeliğim şuan.İlk gebeliğimde yoktu bu haftada böyle olan varmı acaba başka
Nesonunbeybi Asudegler 24 hafta 🫶🏻 uykum var uyumak istemiyorum ufak ufak tekme atıyor sürekli elim karnımda dolanıyorum 😂
Bebekmert Asudegler hayır ya hep sırtı dönük doktor o kadar dürtüyor yine de asla dönmüyor haftaya detaylı ultrasona giricem onda öğrenirim inşallah çok merak ediyorum . Cinsiyet bilmediğim için bir şeyde alamıyorum hevesim içimde kaliyo
Frozen biz 24+1 iz kilo 876 gr dedi kızlar nasıl sizce. Birde yüzünü hala tam göremedik hep eliyle kapatıyor. Mide yanması çok fena ve uykular haram oldu.
Asudegler Frozen yüzünü gösterdi bizimki ama anlayamadık seçilmiyordu detaylıda nrt görebilirmiyiz acaba
nimetdeniz Asudegler 23+3 aşırı mide yanması sürekli uyku hali yerinde duramayan 4 yaşında oğlan 🤣 ona yetişmeye çalışan ben