Bebekmert Asudegler 22 haftadan selam uykudan bende yeni kalktım 3 yaş bebemle yola devam etmeye çalışıyorum ona kosturmaktan karnımdakini unutuyorum ve hala cinsiyet göremedik
Benimminikim Asudegler bizim de 23+2 çok çabuk halsizleşmeler başladı bizde yavaştan alışveriş yapmaya başladık güzel gidiyor bazen kasıklarda belde ağrı var
AnayimBenAna_ Bebekmert aa neden öğrenemediz daha haftasıda ileride aslında. Bende aynı şekilde 3 yaşında kızım gündüz uykusuna yatınca bende yanına uzandım onunla uyumuşum 🤭
Asudegler AnayimBenAna_ bebelerin kilosu ne durumda bu ay kontrolunde 550gram dedi bize azmı acaba kilosu hiç anlamıyorum
Bebekmert Asudegler hayır ya hep sırtı dönük doktor o kadar dürtüyor yine de asla dönmüyor haftaya detaylı ultrasona giricem onda öğrenirim inşallah çok merak ediyorum . Cinsiyet bilmediğim için bir şeyde alamıyorum hevesim içimde kaliyo
AnayimBenAna_ Asudegler ben 26. Haftada gidicem kontrole detaylıya girdim en son 21+6 iken 450 gramdı benimkide 🤭
Hayallerdualaraemanet140822 Bizde 24+1 olduk bugün çok şükür bolca mide yanmalı ve uykulu geçiyor 😂🌺💞
DENIZ_55 Asudegler 20+5 haftaligiz prensesimizi bekliyoruz riskli gebelik geçiriyorum günüm.yatmakla geçiyor yoksa rahatim çok şükür sadece dikkatli davranıyoruz hareketim kısıtlı o kadar başka sorunum yok çok şükür
Mahinur-12 26 haftadan selamlar bende de mide yanması başladı bu hafta bacaklarımda ağrı onun dışında güzel gidiyor şükür
turkan403 yildizz83 nasıl geçer ya benim kızlarımda olmuyordu hiç böyle ılık süt içiyorum ama geceleri basliyo