Yogurtlupilav Nlykpnk 14. Haftaya kadar devam etti bende 15te biraz rahatladım ama arada yine yapıyor. Çalışırken gerçekten zor.
Nlykpnk Yogurtlupilav gerçekten çalışırken ayrı zor oluyor, dinlenemeyince de daha da halsizlik döngüsüne giriyor insan
AyeGlKarabulut Nlykpnk benim günüm geçmeden halsizlik damak tadı hepsi başlamıştı şuan 11 haftalığım halsizliğim azaldı ama ilaç almazsam kusuryorum ilaç alınmasa bulantı var sadece inşallah uzun sürmez çok yorucu
Nlykpnk AyeGlKarabulut inşallah hemencecik geçer, damak tadı beni çok zorluyor ağzımda hep acımsı bir tat var 😞
Hryedz Nlykpnk dr bulantı hapı verır canım 9 da pik yapıyor genelde bulantılar ben bızzat 28. Haftaya kadar cektım tam kurtuldum dedım 35 gıbı mıde baskısından dolayı ara ara olmaya basladı
Hryedz Nlykpnk benım artık dogum yakın canım 37+4 teyım sezeryan olucak olsada yapcak bısey yok ıns saglıkla gelsınlerde
Pinnar7 9+5 im kafam asla yataktan kalkmıyor akşama kadar enerjim sıfır akşam da koltukta uyuyakalıyorum resmen. Bulantım yok sadece kahve içtiysem hiçbir şey yiyemiyorum kilo bile vermişim.