Nlykpnk Kızlar bugün 8 hafta 5 günlük olduk aşırı derecede mide bulantılarım var ve halsizlik yapıyor, sizde durumlar nasıl nasıl gidiyor hamilelik?
Emeltsb Nlykpnk ben 27. Haftaya kadar yaşadım ilk zamanlar gözümü açamıyordum halsizlikten doktorumu değiştirdikten sonra yeni doktorum elenatal2 ilacına başlattı gözüm açıldı resmen kendime geldim ama bulantılarım geçmedi tabii
Yogurtlupilav Nlykpnk 14. Haftaya kadar devam etti bende 15te biraz rahatladım ama arada yine yapıyor. Çalışırken gerçekten zor.
AyeGlKarabulut Nlykpnk benim günüm geçmeden halsizlik damak tadı hepsi başlamıştı şuan 11 haftalığım halsizliğim azaldı ama ilaç almazsam kusuryorum ilaç alınmasa bulantı var sadece inşallah uzun sürmez çok yorucu
nisoom01 Nlykpnk kuzum 6. haftada bir başladı 14 olucam hala devam ediyor sabahları ve geceleri çok fena oluyorum prilam dr hapı kullanıyorum o biraz az da olsa fayda ediyor 🙏🏻
hamcokelek33 Hafta bi başladı 11e kadar yattım resmen kalkmadım. En son çıldıracağım sandım , psikolojik olarak çok yıpranmıştım ya. Geçecek diyorlar ya gerçekten geçiyor hiç korkmayın. 14. Haftada kesildi benim. Prilam vs de fayda etmiyordu
Nlykpnk hamcokelek33 ben ilk hamileliğimde sabahları yaşıyordum geçiyordu ama bu hiç geçmiyor tüm gün sürüyor, geçsin inşallah en kısa zamanda 🙏
Esiilaa Benim 6, hafta işe birlilte basladı sabah öğle aksam farketmıyor her zaman bulanıyor bazen kusuyorum yemek yemek istemiyorum ona baglı halsız kalıyorum bende ne zaman gecıcek bilmiyorum 51 haftadıe bu sekılde benimde
sulee97- 6 haftalık hamileyim, bende aynı durumdayım kusmuyorum ama midem özelliklede akşamları okadar kötü ki kaç gündür yemek bile yemiyorum 🥺
Kumsalin_Annesii Karın ağrınız da var mı ? Bende şiddetli şekilde karın ağrısı var bir kaç gündür 5 haftalık hamileyim. 2. Hamileleğim bu arada
Nlykpnk Kumsalin_Annesii 5. Hafta civarı benim de ağrım çok fazlaydı doktora gittim bunun için bu dönemlerde ağrı olabilir normal bir sıkıntı yok demişti