Melosum34 Tazeanne123456 ben ilk gebeliğimde hep duygusal şarkılar açıp ağlardım doğum korkusundan ama değmiyormuş hamileliğin tadını çıkart en iyisini yapıyorsun 😅
Melosum34 Gamzeli_03 bende kayınvalideme bırakmayı düşünüyordum vazgeçtim çünkü güvenemiyorum balkon var evlerinde ve hep hastayım ben hastayım ben diyen bir insan (hastalığı yok) birşey olsa hastalığı mazeret gösterecek gibime geliyor o yüzden eşimle beraber babamda kalacak oğlum hem hastane de bir üst sokağında babamın
Uykusuzz_koala Melosum34 ay allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ay yakınız ya böyle tarihlerle bi post açsak kendimize özel ne yaşıyorsak yazsak. Mesela benim adet ağrısı gibi ağrım oluyor aralarda bu sizde de oluyor mu
Melosum34 Uykusuzz_koala bende de oluyor belime vuruyor ağrı yoğun akıntı ve karında toplanma hissi de var çok zor geçiyor gerçekten bir an doğuruyorum sanıyorum 😆
Melosum34 Gamzeli_03 inşallah olur stres yapıyorum çok bu konuda ilk doğumda erkek kadın farketmeksizin gelip gidip bir kaşık bile sütün yok mu diyordu ama bu sefer terslicem hepsini olsa bile yok diyecem kem gözlüler
Melosum34 Baharata ben İstanbul esenler de oturuyorum ilk özelde yaptım bende doğumu ama yaşlı bir amca girmişti doğuma çatalına kadar açıktı donu 😆nasıl korkarak girmiştim o anı bir Allah bir ben biliyorum doktorum telefonu bile açmamıştı
Tazeanne123456 Civcivimmbenim düşünmeden edemiyordum resmen beynimin içinde bir şey konuşuyordu susmuyordu korktuğum ne varsa film dizi gerçek hayat önüme inadına gibi çıkıyordu hormonlarım bozuktu ve o değerimin yüksek çıkması beyinde tümör belirtisiydi kendi kendimi yedim resmen netten araştırırak kendime beyin tümörü ve kısırlık teşhisi koydum 🤦🏼♀️ araştırmayı komple kestim ne olursa olsun netten bakmadım belirtiymiş oymuş buymuş pilatese seramiğe yazıldım beynimi meşgul ettim eşimle tatile de çıktık korunmadan ilişkiye girdik çok şükür rabbim arattırmado tek seferde oldu
Melosum34 aslaninannesi7 benimde 2.oğluşum olacak ilk oğlumun adı Miran ikinciyi mirza düşündük ama her an herşey olabilir 😆
aslaninannesi7 Melosum34 Bizde Aslan koyacağız nasipse. Benim ilk gebeliğim. Ne güzel sizin tecrübeniz var Allah bağışlasın 🌸 Doğum korkusu çok fazla sizde de var mı ? Normal doğum olsun istiyorum ama bebeğimin kilosu haftasına göre fazla. Nasıl olacak bilmiyorum belirsizlik insanı tedirgin ediyor ☺️
Melosum34 Bercestee doktor net bişey söylemedi sezeryan için ben şeker ve tiroid hastasıyım çünkü sancı her an çıkabilir bebekte 25-30 Ocak en geç sezeryan dedi 8 Şubat normal doğum ama ben sezeryan olacağım için 1-2 hafta önce alacaklar
Bercestee Melosum34 ben de sezaryen olacağım 31+4 benimki acaba ne zamana verirler daha gidemedim doktora merkeze gitmem lazım. Bakalım hayırlısı İnşAllah
AlyaAlara Melosum34 35+5 🙌🏻 Tahmini doğum 2 Ocak , İlk hamileliğim. Vajinal doğum istiyorum Dr. Henüz doğum şekline karar vermedi. Zaman azaldıkça bendede heyecan ve ufak tefek stres korkular ara ara geliyor 😌😁
Melosum34 AlyaAlara ben kendi isteğimle sezeryan oldum ilk yine olacak sezeryan çünkü normal doğuma ne cesaretim var ne de sağlığım el veriyor şeker ve tiroid hastasıyım olmasam da normal yapamam ben sezeryan insanıyım 😆🤣
Melosum34 Esrakalkanc o konuda şanslıyım kimse hamile olduğuma inanmıyor minibüste yer bile vermiyorlar 🤣karnım hiç yokkk
Esrakalkanc Melosum34 kız ben de aynıyım sadece 1 kılo aldım ben de kimse gorse gebe demez ama ben bu surecte kılo verme serüvenine gıremjcem ondan yaza fıt gırmek ıstıyorummm
Gunduzanne Melosum34 ayyy aynı doğurcaz sanırım😂 bizim hangi gün doğurmamız normal acaba yani sezeryan istiyorum da 18 ocağa falan denk geliyo
Melosum34 Gunduzanne doktorum en geç 25 ocağa kadar bekleriz dedi 😆ben beklerim de bebek bekler mi ona sorun dedim beklemezse de ne zaman isterse paşa o zaman alırız dedi 😅
Melosum34 Ddm28 sezeryanda spinal asla önermiyorum 3 buçuk yıldır bel ağrısı çekiyorum yaşlı insanlar gibi eğilirken ağlayacak duruma geliyorum ağrıdan fıtık oluştu bide iğneden dolayı genel olacağım bu sefer ama sezeryan oldum ben 2.gün eve geldim duş aldım her işimi kendim gördüm kimse de ben yapayım dememişti zaten 😆
Melosum34 Gunduzanne evet genel olacağım ilk spinal oldu hala o müthiş ağrıyı çekiyorum fıtık yaptı beni 🥲
Melosum34 aslaninannesi7 doğum korkusu dediğim şöyle düşün sezeryan açısından çok ameliyathane soğuğu beni mahvetti bide spinal anestezi olmuştum bel ağrısı bırakmadı peşimi hala devam ediyor fıtık oldum genel anestezi olacağım bu sefer çok güzel geçecek inanıyorum çünkü 2.gün kendimi toparladım eve geldim duşumu bile aldım tek başıma 🥰
Ftmctnn Bende 31. Haftaya girdim geçen hafta kanamam oldu biraz enfeksiyon dediler iştende erken ayrildim o yüzden simdi hazırlıklara başlayacağım oğlum 5 yaşında olacak dogumda benimde ocak sonu sanırım doktorum son iki hafta kala gün belirleriz dedi bana
Melosum34 Ftmctnn bende de yoğun enfeksiyon şeker ve tiroid var bu zamana kadar geldik çok şükür kucağımıza da alacağız Allah ın izniyle yavrularımızı 🥰
Hil123 Melosum34 bende 30+1 oldum çok şükür zaman geçmek bilmiyor biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum ilk bebeğimi 40 günlükken kaybettim hem korku hem heyecan herşeyi biarada yalıyorum bugünlerde sağlıkla kavuşalım inşallah bütün hamişler yavrularımıza
Melosum34 Hil123 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 benimde 4 aylık bir düşüğüm olmuştu evde elime düştü o an çok kötü olmuştum🥲