[silindi] GezenTavuk_2 eşim haftasonu izinli alışveriş vs derken ev dandini kaldı 🤣 bugün hallettim sabah beri ama mahvoldum 🤣
Tugcev GezenTavuk_2 taze fasulye bulgur. Benim en basit düzenli menüm 😂 bazen başka yemek yapmayı bilmiyor muyum acaba diyorum 😂
Deleted33000 GezenTavuk_2 hamilelikten dolayı yemek yapmayı da yemeyi de sevmiyorum bazlama yapcam yanına da çay kahvaltı yeter
GezenTavuk_2 Deleted33000 Bir ben mıydım hamilelikte yemek yapıp yiyen loooo kız gerçekten herkesin hamileliği çok farklıdır ama hani kimisi diyor mutfağa giremiyorum vesaire Ben de hiç öyle olmadı acaba uzayda hamileliği mi geçirdim 🤣
isiksinem45 GezenTavuk_2 Ben ne temizlik yaptim ne yemek yaptım ama aklımda tavuk sote makarnadan mantı var
Deleted33000 GezenTavuk_2 evet kız ben diğer çocuklarda da böyleydim araya zaman girdi belki bu hamileligim öyle olmaz dedim ama neyse o oluyo insan kız ne yiyebiliyor ne yapabiliyom
rumeysa_1c Kuru fasulye,pilav yaptım yanina da salata turşu koyarım bide ıslak kek yaptım bugün bayadır canım istiyordu evi de temizledim bugün baya hamaratım yarın kontrol var dogurursam falan ev temiz olsun bari herşeyi hallettim
GezenTavuk_2 rumeysa_1c Aynen ben de her zaman böyleyim doğum olsun ya da olmasın Bir insanın evi temiz arkası dönüp gitse içi rahat ediyor Çok iyi yapmışsın İnşallah hayırlı doğumlarınız olur bana da dua eder misiniz rabbim hayırlısıyla bana tekrardan bir evlat nasip etsin