BerivanLina Mervis61 AA 20. Haftada baya net çıkmış ben o haftalarda hiç almadım almak aklıma bile gelmedi 😁
Alyask BerivanLina amin ilkı normaldi çok zorlandım iri bebektı devlette normale zorladılar yırtığım falan coktu bu da haftasına göre ilerıymis sezeryan olmak istiyorum cnm sen ?
Srp53 BerivanLina çok tatlı ama ya maşallah çok güldüm :) 27 haftalık burda :) evet bütün vitaminleri dudaklarına ve pipisine verdi sanırım😆
Alyask BerivanLina 31 de 2 kgydu kafa ve karın çevresi 33 haftaymış dr 4 u geçerse zorlanırsın dedi bakalım hayırlısı masallah sana üç normal 🌺🌺
Srp53 BerivanLina bakalım bazen ödem falan da oluyormuş ama eşimin de dudakları öyle belki ona çekti bilemiyorum 😀
Busedeveci BerivanLina 29 haftalık canım burda bizimki o zamana kadar hiç yüzünü göstermedi hep eli yüzündeydi hatta burda da bir eli yüzünde yine ama belli oluyor. geç gördük yani minnoşumu💙
BerivanLina Alyask yok daha 3. Yolda ama normal olacak mecbur 2 normalden sonra nasıl sezeryan Seçim 🥲
Gizem1992 BerivanLina benim yaramaz oğlum ayağını burnuna değdiriyor galiba acıktı ayağını yemek istedi 😂😂😂