Serpilinumudu Egemenin_Annesii oğlum 1 yaş 4 aylık doğana kadar 2 yaşında olacak biraz erken hamile kaldım bende kız olursa inşallah yeter diyorum. Benim bı kızım vardı oğlumdan önce vefat etti o yüzden kız olsun çok istiyorum tabi ki öncelik sağlık 🥰
Ozlemdemir Serpilinumudu ahhh çok üzüldüm kaybınız için. Benim de bir oğlum 5 yaş diğeri 1 yaş 3 ay şuan. Kızımın olmasını çok isterim hamileliğim erken oldu ve asla beklemiyorduk. Emzirmeye devam edememekten korkuyorum
Serpilinumudu Ozlemdemir benimde şu an en büyük sorunum nasıl sütten keseceğim memeye de çok bağlı oğlum kıyamıyorum da kesmeye çok zor olacak çok
Ozlemdemir Serpilinumudu bazı çocuklar sütün tadı değiştiği için kendi kendine bırakmış emmemiş bazı çocuklar emmiş. Benim ufaklık emiyor valla şuan hiç sıkıntı yok emerse doğuma bir ay kala bıraktırıcam işk oğlumdan tecrübem bar zor olmamıştı
Kumsalin_Annesii Ozlemdemir aynen ben de öyle 🥰 Allah bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️
minikcivcivim Ozlemdemir selama❤️bizde 12 haftadayız 🤰 benimde 2 oğlum var. inşallah bebişler sağlıkla gelirler 😇🌸
Arzu_y Merhabalar 5+2 ilk doğumum olacak kısmet olursa 🥰 Zonguldak’ın ilçesindeyiz. Aslan burcu geliyor sanırım 🤰🏼
minikcivcivim Ozlemdemir yani içimden çok kızım olsun istiyorum 🙏 iki erkeksen sonra birde kız evladı duygusunu yaşamak istiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ❤️peki sizin içinizden ne geçiyor😇
Serpilinumudu Ozlemdemir bende emzirmek istiyorum ama hem doktor hemde çevreden karnımdaki çocuk için de benim içinde iyi olmazmış dediler. Doktorum vitamininiz azalır dedi bende 4. Aya kadar emzirip bırakmayı düşünüyorum
Ozlemdemir Busee03 her anın tadını çıkarın her anı kafanıza kazıyın çünkü hiçbiri ilkin yerini tutmuyor 😍 bende 24 yaşımda anne olmuştum 😊
Ozlemdemir minikcivcivim bende diğer çocuklarındaki gibi belirtiler var o yüzden erkek olabilir diyorum ama kızımın olmasını çok isterim üç erkekli evde tek kadın olmak sıkıcı kızım bana arkadaş olurdu 🥹