Esra1217 Ozlemdemir evet 2 yıldır buradayız nasipse 3 yıla yakın buradayız daha seviyorum Batman ı Geldiğim yerden kat kat iyi köyden geldik 😄
Ozlemdemir Kumsalin_Annesii kendime yakın tarihleri görünce seviniyorum 🥰 3 yaş iyiymiş benimlesin biri 5 biri 1 yaşında 🫢
Kumsalin_Annesii Ozlemdemir aynen ben de öyle 🥰 Allah bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️
Ozlemdemir Bitehira_21 valla bacım ne keseyi görmeye gittim ne kalp atışını dinlemeye gittim evde iki test yaptım ikisi de pozitif. Acele etmeyelim dedik cuma günü yada ptesi günü giderim
Ozlemdemir Tugcee55 Sonucunun pozitif olması tüm zorluğu unutturmuştur umarım 🥰 isteyen herkese nasip etsin yaradan
Emisen7 Ozlemdemir 8+2 den selamlar benimde 2 oğlum var 2 kürtajım var bu 5.gebeliğim kürtajlarla beraber sezeryan olacağı için haziran sonu temmuz başı gibi görünüyo bi kızım olsun çok istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ozlemdemir Emisen7 UmmuHamza İki oğlanlılar kız peşinde inşallah sanip olur bize bir kız 🥰 üç çocuktan sonra tamamen hayatıma bakarım artık çocuk yapmam bunları büyütsem yeter😅
UmmuHamza Ozlemdemir Eveet çok istiyorum kızım olsun 🥹 2 oğlum var çok seviyorum onları bide kızım olursa inşaAllah bende biraz dinlenmek istiyorum çünkü oğullarımın yaş farkı az yoruldum biraz 🥹
UmmuHamza Ozlemdemir Yaa inşaAllah 🥰🥹 evet bende öyle istiyorum onları hakkıyla bi büyütelim inşaAllah 🥰
kubranuremanetogl Selam kizlar bizde 15+6 günlüğüz inşallah sağ salim bebislerimizi kucaklarimiza almak nasip olur♥️
Ebru1234 Ozlemdemir bende 5+4 um Hatay’da yaşıyorum henüz bende kontrol e gitmedim. Tam 7 haftalıkken gidecem. Sen ne zaman gideceksin
Ozlemdemir Esra1217 askeri personel galiba eşiniz öyle düşündürdü köy vs 😊 Batman güzel yaa sakin kendi halinde herkes