Dilaraa0740 Ozlemdemir Antalya’da yaşıyorum 5+5 bizimde bende daha doktora gitmedim sağlık ocağında öğrendim temmuz sonu görünüyor
-Cansu- Ozlemdemir merhaba canım bizde 7+1 olduk hafif arada kasık ve bel ağrım oluyor şuanlik iyi gidiyor 🌺
Ozlemdemir -Cansu- maşallah 🧿 sanırım bel ağrısı hepimizde var. Ki sezeryan sonrası bitmek bilmeyen bir ağrı var bazılarımızda 😓
Ozlemdemir Elif1808 merhaba özelde var ben arasındayım beni burdan özele yollamışlardı iki çocuğumda da yaptırmamıştım
Ozlemdemir Esmiraa beraber büyüsünler arkadaş olsunlar art arda iyi diyenler de çok. Ben kendimi öyle teselli edeyim o zaman 😓🙈 büyük oğlum 5 yaş küçük oğlum 1 yaş 3 ay ve 5 haftalığım 🥹
Esmiraa Ozlemdemir kesinlikle öyleside çok güzel iyi yapmışsınız rabbim sağlık versin bağışlasın 🌸 bana yorucu geliyor sanırım ben çok sabırlı değilim 😂 düşünsenize 3-5 sene sonra hepsi büyümüş siz rahat etmişsiniz bence harikaa
Bitehira_21 Ozlemdemir keseyi ne zaman gördün canım bende 5+4 üm 5+0 da gittim keseyi göremedik biraz endişeliyim Perşembe tekrar gidecez inşallah görürüz
danla2711 Ozlemdemir cinsiyeti kaç haftalık belli olduğunu soruyorsunuz galiba🥰 14+4 te 2 gün önce öğrendik 🥰 çarşamba devlete gideceğim %80 erkek dedi doktor
Ilknur-can Ozlemdemir bende 8+4üm doğum temmuz gibi KMaraş lıyım Denizli de yaşıyorum selamlar ☺️🙋🏻♀️
Ozlemdemir Eda42_ bel ağrısı tek var genelimizde bir de kaşık ağrısı yazan olmuş Konyalı iki üç kişi daha yazmıştı bir bakın portun üst kısımlarında 😊
Ozlemdemir danla2711 evet telefon işte kendince düzeltiyor bazı kelimeleri 😅 sağlıkla doğsun inşallah 🧿🥰