Rosegold27 Dilekylmaz birde ben rahmimde bir hareketlilik hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum lekelenme den sonra mümkün mertebe yatıyorum hala çok az geliyor
Dilekylmaz Rosegold27 Rosegold27 Rosegold27 ben de o saatlerde doktora görüncem inşallah lekelenme beni korkutuyor yaa inşallah sağlıklı gebelik yaşarız canım senin durum da baya karışıkmış
Ozlemdemir Gunay_Rzayevaaa bu yıl kreşe gönderiyoruz. Okula gönderdiğim şeyler olduğu gibi geliyor 😓 muz hariç meyve yemiyor bazen beslenmesine ne koyacağımı şaşırıyorum 😞
sulee97- Ozlemdemir Merhaba, bizde 6+5 🫠 Evliliğin 3. Ayında hamile kalan, 27 yaşında bir anneyim 😁 Bugün kalp atışını dinledik muazzam birşey iyi ki olmuş ❤️
Ozlemdemir sulee97- maşallah yeni gelindiniz demek 😊 kimlere söylediniz gebeliğinizi 😅 bende 6 hafta oldum beş gün sonra dinlemeye gidicez biz de 😍
Gunay_Rzayevaaa Ozlemdemir Benim eltimin çocuğu da hiç meyve yemiyorddi. Şimdi psikoloji desdek alıyor inamırmısınız annesinin yediremediyi meyveleri yediriyolar onun 5 yası var .
Merhabadunya Ozlemdemir ben biraz geç randevu buldum gittim 8+3 de gösterdi ekrandan sesli dinletmedi kuzenimde 6+3 onada ekrandan gösterdi doktor kalp atışlarını
Ozlemdemir sulee97- yaaa 😂😂 bende bir haftadır biliyorum ama sadece iki görümcem be kaynanam biliyor. Kendi aileme söyleyemedim. Çünkü küçük oğlum 1 yıl 3 aylık kızarlar diye korkuyorum
Rosegold27 Dilekylmaz hayırlısı olsun 🙏🏻 kimyasal gebelik bende yaşadım bir ay sonra hemen hamile kaldım bi cümle duydum sorunlu gebelikten sonra kolay hamile kalınırmış bende tuttu hadi hayırlısı olsun🙏🏻
Ozlemdemir DidemY yani genelde 6 hafta sonrası duyuluyor sanki bakalım haber verin bana da duyarsınız inşallah 🙏
Dilekylmaz Rosegold27 geçen sene bende kimyasaldan sonraki ay yine kaldım o da kimyasal oldu bir sene sonra oldu bu o da kimyasal