shrnur Kızlar selamlar 23 Kasım 20 25 kasım 90 02 Aralık 3442 Sizce değerler nasıl çok artış var gibi geldi dış gebelik değildir umarım dimi 🙏🏻🥹
Eda42_ shrnur Güzel artış olmuş inşallah seninde sağlıklı olur ☺️☺️🥰🥰 senin kontrol ne zaman inşallah
Esraaa_06 shrnur Canım merhaba günaydın çoğul gebelik olabilir tam bilmiyorum ama cidden öyle normalde 2 gün de 2 katı oluyor ya en fazla 25 Kasım ile 2 Aralık da 1440 olması lâzım ya da 1500 Bu 1500 ünde 2 katı 😅 doktora gitsene muayene ol neyi bekliyorsun daha 🤣 çoğul olabilir ama inşallah öyledir gözün aydın hayırlı olsun umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin sen de ben de inşallah 🙏💕
Baby_B shrnur 25 Kasimdan 2 Araliga kadar vermemissiniz oyuzden yuksek gelmis size ama normal cikmis Yarin ya da bu hafta kadin doguma gidip keseyi görebilirsiniz
shrnur Esraaa_06 canım benimde aklıma ilk o geldi 🫣😂😂 eşimde ilk aynı şeyi söyledi acaba ikiz mi dedi çarşamba kese için gel dedi doktor bakalım ne diyecek tek ikiz farketmez umarım sağlıklıdır benimledir iki kaybım var bu 3. Dört gözle bekliyoruz 🥹🥹🥹
Rosegold27 Esraaa_06 merhaba🩷 ben çok anlamadımda aceba siz benim betamıda inceler misiniz çok silik çizgi ile öğrendim ayın 27 sinde hemen beta verdim 30,69 sonra 1 aralıkta verdim yine aynı saatte 346,31 sizce nasıl 🙏🏻
Eda42_ shrnur Hadi inşallah bende cuma günü bebeğimi görürüm inşallah rabbim hepimizin sevincini tamamına erdirsin 🤲🏻 inşallah amin 🤲🏻
Gcam08 shrnur 🙏🏻🙏🏻hadi bismillah Rabbim sağ Salim kucağınıza aldırsın hemen söylemeyin yakınlarınıza nazar da olabilir sakınmakta fayda var bence
Esraaa_06 shrnur iyi düşün iyi olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin gözünüz aydın olsun 💕💕😘🙏
Ecem-_ shrnur hadi inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 💕 bende bugün verdim 40.5 bir hafta sonra gel dedi tekrar ama iki gün sonra tekrar kan versem mı ki direk acilden.
shrnur Gcam08 aynen canım annemler biliyor sadece söylemek istemedik biraz netleşsin ortada bi şey yok kalp atışı kese falan sonra söyleriz inşallah
shrnur Eda42_ ayy inşallah canım ya senle önlü arkalı doğurcaz galiba 😂 ikimiz içinde en güzeli olsun hayırlı sağlıklı bebişler versin rabbim 👼🏻🥹💘💕
Eda42_ shrnur inşallah sağ salim kucağımiza alalım Amin 🥰🥰🤲🏻bende hiç belirti yok göğüs hassasiyeti çok bel ağrısı ara da çok hafif mide bulantısı oluyor sende belirti var mı yas
shrnur Eda42_ ben direkt göğüs hassasiyeti olduğu için anladım hamile olduğumu ilk ikiside böyleydi 😂 çok önceden çok ağrılı başlıyor göğüs ağrım anlıyorum hemen hamile olduğumu belim de çok iş yapınca ağrıyor halsizlikde var onun dışında şükür bi şey yok
Eda42_ shrnur Ben hiç anlamadım adet gecikmesi olunca yine ihtimal vermedim başka bir şey için gittiğimde hastaneye hamile olduğumu öğrendim şükür şimdi de göğüs hassasiyeti çok var mide bulantısı kusma olmayınca aceba hamilelik belirtileri sende var mı diye
Eda42_ GirlandBoy_Mom Canım senin hamilelik nasıl gidiyor belirtiler başladı mı iyice sen artık bir ay sonra gidecektin demi