Ulgen Rabiadk bizde doğuda tayin olarak tatvana gitmek istiyoruz güzel diyorlar ama nasıldır bilmiyoruz tabi
Rabiadk Ulgen çok sosyal insanlar değilseniz zorlamaz benim hiç arkadaşım çevrem olmadığı için muhtemelen bu kadar zorlandım ilçe olarak birçok yerden çok daha iyi tabii ki mahrumiyet gibi değil 🙂↕️🌸
Esraa00 Ulgen Batman dayız geldiğim yerden çok iyi burası Çok yoksul yerdeydik batıda köy gibi Burası doğunun bana göre en gelişmiş ve güzel yeri
--mom- qamze35 Eşim polis değil ama bucayı görünce yazmak istedim 😊 bende bucadayım bucanın neresindesiniz ?
0680 Ulgen Bizde ankaranın ilçesindeyiz. Ama ben sıkılmıyorum zaten çok sosyal biri değilim evde kendimce geçiyor günlerim.
Fadime1803 Merhaba bizde dıyarbakırdayız ıkıncı yılımız 12 haftalık hamileyim bır tane oğlum var 7 yaşında .
betul4444 Ben de 12 baftalık hamileyim istanbulda yaşıyoruz eşim polis şubatta tayin istemeyi düşünüyor eşim umsrım iyi biyere çıkar istanbulda hayat çok zor ben de çakılı kadroyum çıkıp çıkmayacağı da belli değil ne yazıkki:/