hamisbirannee 36+1 haftalığım inşallah gününü bekler zamanında doğarsa 31 Aralık’ta ama erken doğum ihtimali var
Serrabade 16 aralıkta kavuşuyorum oğluma. Tüm bebek isteyenler bekleyenler güzel haberler alırlar inşallah 🌸
Busrasezer A_nuur19 inşallah canm senn ilk çocuk galiba şükür iki evladım var 3 yapıp finali tamamlicam🤣
A_nuur19 Busrasezer Evet ilk kuzum düşük yaptım dediğim gibi istiyoruz 1 buçuk senenin sonunda olmuştu o da düşükle sonuçlandı 🥺
Deletedmom_116 mervemurat16 Aminnn ❤️🔥Bizim daha var Mart sonu ortası gibi Doğum beklemedeyiz 🥲sağlıkla gelsin bebisler
1Papatya__ Mhrbnnn bende öyleee:) niyeyse öyle hissediyorum. Kasılmalar ağrılar nefes darlığı mide yanması ter basması. Sizde de oluyor mu
Merve-dmr mervemurat16 32+5 olduk erken doğum riskinden aralıkta da doğum olabilir merakla bekliyorum kızımı 🥰🥹
Busraaa17 Gamzeeadnx geçen hafta aldık canım bizim bebiş biraz iri gidiyo o yüzden 38 hafta olduğu gibi alacak inş
Ecem-_ mervemurat16 bugün o kadar mutluyum ki anlatamam size dört ay önce bir düşük yapmıştim bugün tekrar gebe olduğumu öğrendim rabbim tamamına erdirsin insallah benim için dua eder misiniz 🫶🏻