mervemurat16 Yılın son ayına gelmiş bulunmaktayız. Yılın son ay anneleri burda mı? Bu ay herkesin güzel haberler alacağı bir ay olur umarım 🤞
12betul mervemurat16 umarım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı olanı nasip eylesin. Artık doğum içinde geri sayım son ay ❤️ bekleyen herkese su gibi doğumlar çocuk isteyen ailelere de güzel haberler nasip etsin inşallah
mcansu mervemurat16 3 sene bende aralık annesiydim 🌸 dün oğlumun doğum günüydü. 3 yaşında kocaman bir abi oldu 💙 zaman ne çabuk geçiyor. Şimdi 24 haftalık hamileyim bir de kızım olacak inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🌸🩷
Deletedmom_116 mervemurat16 Aminnn ❤️🔥Bizim daha var Mart sonu ortası gibi Doğum beklemedeyiz 🥲sağlıkla gelsin bebisler
Canoski_1 Rabbim herkesin gönlüne göre versin bütün hamileler sağlıcakla bebeğine kavuşsun inşallah 🙏 Bebek isteyenlerede güzel haberler gelsin 🫶
prensesannesi-01 Dualarınz çok hoşuma gitti banada Amin demek düşer umarım bende bu ay gebelik müjdesini alırım Amin amin amin
hamisbirannee 36+1 haftalığım inşallah gününü bekler zamanında doğarsa 31 Aralık’ta ama erken doğum ihtimali var
Serrabade 16 aralıkta kavuşuyorum oğluma. Tüm bebek isteyenler bekleyenler güzel haberler alırlar inşallah 🌸
Busrasezer A_nuur19 inşallah canm senn ilk çocuk galiba şükür iki evladım var 3 yapıp finali tamamlicam🤣
A_nuur19 Busrasezer Evet ilk kuzum düşük yaptım dediğim gibi istiyoruz 1 buçuk senenin sonunda olmuştu o da düşükle sonuçlandı 🥺
1Papatya__ Mhrbnnn bende öyleee:) niyeyse öyle hissediyorum. Kasılmalar ağrılar nefes darlığı mide yanması ter basması. Sizde de oluyor mu