Beyzanur3 Sevaf tedirgin olma canım nişan gelince hemen doğum gerçekleşmiyor benim nişanım geldi 3 gün sonra doğum yaptım sakin ol ılık duş al sancılarını olursa evde geçir süreci emin ol hastanede sancı çekmesi hiç rahat değil ev kadar Allah yardımcın olsun
fatma_eco Sevaf vallahi helal olsun benim böyle olsun heycandan herkeze haber vermiştim doğuruyom hastaneye gidelim diye 🤣 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Sevaf acelyaakba biraz evde süreci geçirdim sancılarım sıklaştı hastaneye geldim 4 cm açılmam vardı yatış yapıldı bekliyorum şuan
Nazo_avlu Sevaf zaten haftanda dolmuş 4 cm açıklık da ilerler Rabbim kolaylıkla kucağına almagı nasıp etsın agrın var mı suan
Hlybyrkk Benimde 35+5 de nişanım geldi bugün 37+3 günlüğüz hala daha bekliyoruz. Hemen doğum olacak diye birsey olmuyormuş bende yeni öğrendim☺️ Daha bugün sancılarım olmaya başladı, hayırlısı ile alalım kucağımıza bebişleri inşallah 🤍
Nazo_avlu Sevaf ayyy tüylerim diken diken oldu sanırım benım gunde yaklastıgı ıcın umarım çok guzel gecmıstır dogumun bebegını saglıkla mutlulukla bolluk bereketle buyut ınsaallah
Sevaf Sevaf amin canım Allah razı olsun Allah seni de tek sancıda kurtarsın burdan çok pozitif hikayeler okumuştum bana çok yardımcı oldu sana da tavsiye ederim
Sevaf Eesraaa34 sabah nişanım geldi sancılarımı takip etmeye başladım hemen gitmedim hastaneye sancılar beş dk da bire düşünce artık hastaneye gitmeye kararı aldım önce kahvaltı yaptım sonra sıcak bi duş aldım ve hastaneye geldim 4 santim açıklık var dendi nstye bağladılar sancılar çok düzenliydi yatış verildi sonra sürekli sancım gelince yürüdüm yere çömeldim egzersşz yaptım açılmam hızlı ilerledi akşam saat 20:50 de kızım doğdu çok şükür
Sevaf Nazo_avlu sancılar biraz zordu ama dayanılmayacak gibi değil Allah güç veriyor kesi dikiş falan çok hissetmiyorsunuz benim her sancım geldiğinde yere çömeldim çok squat yaptım açılmam hızlı ilerliyordu Eesraaa34
Nazo_avlu Sevaf ben ilk dogumumda dikişi çok hissetmiştim hatta ağrı çekmek çok daha kolaydı demıstım ebeyede ama umursamadı bile
mrvcermeli Sevaf benim nişanım suyum gelmişti ben hemen hastaneye gitmiştim ikinci doğumumdu ama 7 cm acilmam vardı doğum yapacağım yere çıktım pilates topunda biraz açılmasını sağladım felan derken doğuma aldılar sonra hemen doğurdum bilseydim evde sancimin gelmesini beklerdim.