Zeynepgmsbs61 Merhaba kızlar, 24 haftalık hamileyim göbeğim çatlamasın diye ne kullanabilirim? Ne zaman kullanmaya başlamalıyım? Badem yağı veya kantoron yağ öneriyorlar siz neler kullanıyorsunuz?
Mrvsmt2502 Zeynepgmsbs61 zeytinyağı ve kakao yağı kullanıyorum. İlk gebeliğimde sadece zeytinyağı kullandım hiç çatlağım yok
Girlmama Zeynepgmsbs61 bende 24 haftalığım bioderma çatlak yağı ya da lierac çatlak kremi kullanmaya başlicam ama çatlak genetik bişey hiç çatlağınız olmasa bile doğumdan sonra oluyormuş ama ven biodermanın yağını alacam sanırım yarın
Newmom180605 Zeynepgmsbs61 ben bu hamileliğimde shea butter yağı kullanmayı düşünüyorum bu ara araştırdım çok kullanan var etkisini görende var onun dışında kakao yağı tatlı badem yağı avokado yağı hindistan cevizi yağı bunlar çatlak için iyi diye biliyorum ama tabi cilt yapısına göre de değişir ilk hamileliğimde ne kadar sürersem süreyim bana fayda etmedi bakalım bu nasıl olacak
Fundaaaa46 Zeynepgmsbs61 bol su için ve lierac kullanıyorum ben açıkçası öyle aşırı düzenlide kullanmıyorum ama 30 haftadan itibaren düzenli denilebilir belki günde 1 falan sürüyorum unutmazsam çatlağım suan yok bakalım 35 deyim bakalım nolacak
Gokturkmom_ Mrvsmt2502 Benimde yok ama doğum sonrası çıkıyor diyorlar ortaya öyle bi durum yaşamadınız değil mi
Bett2206 Mrvsmt2502 ya zeytinyağı sürünce sürekli yağlı kalmıyor mu o his rahatsız eder gibime geliyo bilemedim🥺
Mrvsmt2502 Gokturkmom_ hayır yaşamadım. Zaten zeytinyağı kullanınca cildin nemi dışardan bile görülüyor ve uzun süre nemli kalıyor doğumdan sonra hızlı kilo verdim ama çatlağım olmadı hiç
Mrvsmt2502 Bett2206 yağlı pehlivan gibi yağlanmıyoruz canım benim krem sürer gibi sürüp masajla yediriyoruz 😃 yağlı his biraz kalıyor ama aşırı değil . Çatlamaktan iyidir bence
Gokturkmom_ Bett2206 Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bende bulaşıyor ama en azından nemli tutuyor .Ekstra ben bide bio oil ve kakao yağı birlikte kullanıyorum 37 haftalık olduk daha çatlamadım
Mrvsmt2502 Girlmama benim ablam ve annem çok çatladığı halde ben hiç çatlamadım sadece zeytinyağı kullandım. Tabi günde 3 4 lt su içtim hem içten hem dıştan nem önemli
Bett2206 Mrvsmt2502 valla hem doğal hem iyi bende kullanıyım o zaman eminim satılan yağlardan daha iyi gelir
cansugunes0210 Ben bio-oil diye Bi yag kullanıyorum görünür de çatlak yok gibi ama kullanıyorum kaşınıyor bazen karnım çünkü
Mrvsmt2502 Zeynepgmsbs61 genelde her gün sürmeye çalıştım karnım kaşındıkça da sürdüm 🌸 3 aylıkken başlamıştım
Gokturkmom_ Zeynepgmsbs61 10.haftadan sonra başlamıştım diye hatırlıyorum ilk başlarda günde bir sürüyordum karnım geç büyüdü benim şu an günde üç kez hatta aklıma geldikçe sürüyorum