TubaUzar GoNCa merhaba Gonca sanırım aynı dönemde gebe kalmışız ben bişeyi merak ediyorum ilk kalp atışını ne zaman duydun? 🙂
RamazanFuLyaUzuner Bende varım Kızlar son adet tarihim 28 eylül . Daha çok yeniymiş haftaya gel dedi doktor belki ozaman görebiliriz keseyi dedi
GoNCa RamazanFuLyaUzuner benimde son adet tarihim 25 eylül, sali günü kan alındı ve beta hcg 2547 çıktı, cuma günü gel bebeği görürüz dedi, bende çok heyecanlıyım, inşallah bi aksilik çıkmaz
Tusemeda RamazanFuLyaUzuner ben henüz hastaneye gitmedim sağlık ocağında idrardan baktılar bugün öğrendim daha 🙂
Tusemeda RamazanFuLyaUzuner çok heyecanlıyım bu yüzden p.tesi günü gitmeyi düşünüyorum inşallah görürüm miniğimi. Çok teşekkür ederiz teyzesi 😍
BurcuDemirGmtekin Allah nasip ederse bende temmuz annesi olucam. 6+0 ve 1 haftadie hastanede yatiyorum. Allah saglikla kicagimiza almayi nasip etsin insallah
Tusemeda BurcuDemirGmtekin tehlike mi var neden yatıyorsunuz özel değilse geçmiş olsun hayırlı oldun inşallah
RamazanFuLyaUzuner GoNCa insallah canım benim 28 eylül sat . 30 ekim beta 26 iki gün sonrası yani 1 kasım 49 artış güzel ama çok yeni bi gebelik dedi haftaya gel bakalım bidaha dedi
Emine55 GoNCa ya aslında görebilirdi baktımı hiç bakmadan mı öyle söyledi benim 4. Haftada 2500 lerdeydi baktı ve gördük yani
Kecicik Benim sata göre haziran ama geç döllenme olduğu için temmuza sarkacak sanırım bi aksilik çıkmazsa 🙏🏻 Beta hcg 1500 ün üzerinde kese görülürmüş o yüzden ben daha hiçbişi göremedim sabırla bekliyorum 😊
SerifeAtabay Merhaba kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah sat 23 eylül tam 6+0 günlük hamileyim Çarşamba günü keseyi gördük 10 gün sonra gel dedi inşallah kalp atışlarını duyarız🤗