Beybi23 Aley_2 23 +0 olduk bugün. Benim temmuz sonu ağustos başı gibi görünüyor zaten sezaryen . 25 temmuzla 1 Ağustos gibi
_nurrr Merhaba, ben de bu hastaneye gitmeyi düşünüyorum da ilk gittiğinizde memnun kalmadığınız doktor hangisiydi acaba?
ysmnsen bsrkrts ay kaç haftalıksınız ben 15+4üm muayeneye gittiniz mi daha önce bu doktorlara gitmedim ocakta gideceğim İstanbul’a o zaman muayene olacağım
direnozturk bsrkrts merhaba hangi doktora gidiyorsunuz acaba şuan benimde mayısta doğumum Avrupa hospitali düşünüyorum
bsrkrts ysmnsen 20+3üm şuan. gittim 1 kez. Anksiyetem var ve beni fazla evham yaptırdı o yüzden gitmeyi bıraktım arnavutköy tıp merkezinde irfan beye gidiyorum doğum için esenler medipolü düşünüyorum oraya da 35 bin dediler
ysmnsen bsrkrts medipol o kadar ucuz mu ya Avrupa’da da yoğun bakım ünitesi falan yokmuş esenlerde de sanırım
bsrkrts ysmnsen bağcılar medipol çok yakın esenlerde yer yoksa oraya sevk ediyolar başka biryere sevketmiyolar demişlerdi
zerina direnozturk direnozturk Bende çok kararsızım Avrupa hastanesinde doğum yapmakta Aslında ordaki doktora gitmiyorum kontrollere gittiğim doktorun kendi bi kliniği var ama doğumlarını Avrupa hastanesinde yapıyor benimki de öyle olacakta bakalım ama çok kararsızım ilk doğumum
direnozturk zerina hastane için güzel şeyler duymadım devlet hastanesi muamelesi yapılıyormuş odalar bile 2 kisilikmiş diye duydum doğru mu bilmiyorum o yüzden soğudum o hastaneden bende
zerina direnozturk ben bi kez aciline gittim hastane küçük devlet gibi ama servis odaları nasıl hiç bilmiyorum o kadar kararsızım ki Kendi doktorum çok iyi ama doğumu Avrupa’da yapıyor diye kararsızım