turkan403 Ahsennk ayilma uyanma emzirme v.s derken zor olmaz mı ikinci vala zordu aklıma geldikçe daha kötü olurm üç de sürpriz oldu heralde diyorum üç sezeryandan ben sağ çıkmam
Ahsennk turkan403 öyle düşünmeyin lütfen tabi siz benden daha tecrübelisiniz Allah yardımcınız olsun evet bende çıkınca hemen emziremedim ama sadece ameliyat süresince baygındım ameliyattan çıkışımı hatırlıyorum 1 saat sürdü sadece. Emziremediğim için mama verildi ama akşamına emzirmeye çalıştıkça sütüm geldi çok şükür mamayı da hemen kesme 3 saatte 4 saatte bire indir dedi emzirme danışmanı şuan çok şükür emiyor mamayı da azalttım yavaş yavaş
turkan403 Ahsennk amin cümlemizin inşallah 🤲 nasl atlatırim bilmiyorum 🥲 zaman daraldikca kafayı yiyorum benm kmsem de yok kaynanam yanımda kalsa mamayı bırak gelip gidp çocuğu veriyo kalk emzir aç diyo ikinci kızımda beni iki buklm eti emzir diye durmadan mama da en son hemşire dedi demekse heralde hastaneden cikamazdim🤦
Ahsennk turkan403 Ay çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun inşallah siz kimseyi dinlemeyin çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız başkası değil
amayinedeiyiilerledim Ahsennk hayır bende emziriyordum. Emzirdiğim için sadece parol serum verebilirim demişti acildeki dr. Ameliyatın 3. Günüydü benimde
Ahsennk amayinedeiyiilerledim çoğu hastane bişey yapmıyor siz iyisine denk gelmişsiniz neyse ki valla serumu geçtim iğne bile vursalar kafi 😊
sacmalamakizim Ahsennk Bol bol sıvı tüket canım, meyve suyu, su, kahve, nescafe bunlar atar vücudunda ki anezteziyi.
Ahsennk sacmalamakizim valla canım daha yeni yenş kendime geliyorum desem yeri çok zor Bişeymiş yapmadığım şey kalmadı gerçekten
sacmalamakizim Ahsennk Çok geçmiş olsun canım, bazen narkoz bazı insanlara ağır geliyor demek ki. 🤷🏻♀️
Ebru1234 Ahsennk bende yasadkm yattığımda bir şey yok kalkınca ağrıyorsa beldeki sıvı beyne kaçıyor ve o da ciddi baş ağrısı yapıyor. Parol icebilirsin kahve derler ama bende de işe yaramadı ağlardım ağrıdan. Arkadaşımda aynı durumu yaşadı onun özel bir rahatsızlığı var doktordan rica etti ve yama yaptılar hemen geçmiş doktoruna sorup isteyebilirsin küçük kısa süren bir operasyonmus
Ahsennk Ebru1234 doktorum minoset verdi onu içebiliyorum anca ya bide bana 3 tane vuruldu belden iğne uyuşmadım sonra komple uyuttular şuan daha iyiyim ama çok şükür
Ahsennk sacmalamakizim teşekkür ederim canım gerçekten Rabbim düşmanımın başına vermesin bu acıyı bide ben biraz fazla narkoz yedim galiba