Dkdkfkvkmfmvv Cerennn9 benim 5 gün var yaptım çıkmadı çok erken mi yaptım sizce 😏eğer adetim 1 hafta geçerse sonra yapacağım söz verdim kendime ama umudumda kalmadı pek açıkçası ☺️
Cerennn9 Dkdkfkvkmfmvv Benimde umudum gidiyor ama geçen gebeliğimde kanda çıkmıştı ama erken gebelik testinde gecikme olunca çıktı. Artimed markasıydı bu gebeligimde guvenmedim prodoctor aldım eczanelerde bulamadım internetten siparis ettim yani. Bilmiyorum az kaldi ama az kaldikca da sabirsizlaniyorum 6 sinda anlasilir reglim asla gecikmez
Ltfye63 Dkdkfkvkmfmvv Erken gebelik kesin sonuç diğer testler gecikme ile yapılıyor ya ondan bence erken yapsan daha iyi
Dkdkfkvkmfmvv Ltfye63 erken yapmadım diğerini yaptım bişey çıkmadı gecikince yapacağım hayırlı sonuçlar inşallah
Cerennn9 Ltfye63 Bende artımed markasıni bir onceki gebeligimde cok uzak bir tarihte degil aslinda mayista yaptim kan verdim 60 di beta test yaptim negatif cikti. Kaset yaptim sonra evde birde kaset vardi ikisi de negatif cikti 2 gunde bir kan veriyordum duzenli artis var mi diye konrtol ediyorduk. Tam reglim gecikti sonra erken gebelik ve kasette pozitif oldu aslinda. Bu ayda 4 gun oncesinden yaptim prodoctor oneriyorlar diye yine negatif cikti ama umudum var gibi yaa belki yine cikmamistir diye reglimi bekliyorum.
Ltfye63 Lemancnr1 Prodoktor erken gebelik testim yarın kesin yapacağım bakalım inşallah yanılma payı yok diye duydum bakacağız
Lemancnr1 Ltfye63 bende o markaya güveniyorum bi önceki gebeliğimide onunla öğrenmiştim ,kuruma çizgisi bırakmıyor varsa beş dk içinde oluşmaya başlıyor ikinci çizgi
Cerennn9 Dkdkfkvkmfmvv yaa bacağımda garip bir ağrı var regl belirtim normalde koku hassasiyetim olur. Aşırı gaz olur bende o zaman anlarım ve gergin olurum. Aksine bu ay çok sakinim. Koku hassasiyetim hic yok koku alma yetimi kaybetmis gibiyim. Bacagimda tuhaf bir agri var sağ bacakta sadece. Kasikta da cok hafif oluyor. Yorgunluk cok var ve mide bulantim var yani psikolojikmen bu sekilde bulantimin olmasi da bana garip geldi. Ama sogukalginligi da olabilir bugun biraz bogazimda agriyor anlam veremedim ama cok istiyormuşum reglime az kalinca fark ettim hatta benim icin bu aydan ziyade onumuzdeki ay olsa daha iyi olur calisiyorum izin icin falan hayirlisi artik. Kaset testte aldım yarin sabah birde onu deneyeyim dedim.
Lemancnr1 ynzl en fazla yarım saat sonraki sonuç önemli bence, bir gün beklemiş bu test, kimisi hemen kuruma çizgisi gibi gölge veriyor , regl günü tekrarlamanı tavsiye ederim veya bir gün geçince bu şüpheli durumlarda çok stres oluyoruz malesef
tosbito Benim bat 8 aralık. Akıntım var baya beyaz ve şeffaf şekilde. Bu regl olucağım anlamına mı geliyodur 😞 Bu ay da mı elendim 😞😞
Melikesu Benim bat 5 Aralık kızlar. Sol kasıkta bir batmam ve göğüslerimde biraz hassasiyet var çok değil. Test yapmadım. Günüm geçmeden yapmıcam dedim kendi kendime. Ama kasıktaki batma adet öncesi hiç olmazdı.gebelik olabilir mi sizce?