Ltfye63 Çıkmazsa umutsuzlanma benim geçen sefer gebeliğimde tam 4 gün kalmisti reglime arkadas bana sen hamilesin yuzunden belli diye ısrarla git kan ver demisti bende gittim aile hekimliginden kan verdim o zaman beta tam 20 cikmisti. Sonra aradan tam 2 gun gecti reglime 2 gun kalmisti yani kahverengi lekelenme oldu o gunde ben cok yurumustum agrimda olunca ben panikledim ve yerlesme kanamasini da bilmiyordum acaba hamile degil miyim diye dusundum belki erken regl oldum falan dedim gittim evde test yaptim erken gebelik testiydi eczaci oncesinden de cikar demsiti artimed markasiydi negatif cikti bende kuzenim hemsire ona sordum beta yuksek cikmis agri olmamasi gerekiyor hemen acile git dedi bende acile gittim. Kan aldilar baktik beta 60 doktor olumlu artis var yerlesme kanamasidir kanama devam ederse hemen kadin doguma gorun dedi. Kanama zaten o anlikti baska da olmadi ben 2 gunde bir beta kontrolu yaptim ve evde de test stoklamistim testim tam reglim 2 gun gecti sonra pozitfi oldu o zamanda beta 160 falanken o yuzden bana testler cok guvenilir gelmiyor.