Kızlar ben dün düşük yaptım 2 haftadır lekelenme yaşıyordum dün şüphelenip acile gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim emin olmak için kendi doktoruma gittim ama durum değişmedi maalesef yatış yaptım gece 10.30 a kadar ilaç verdiler sancı çektim düşük yaptım sonra da kürtaja aldılar çok garip hissediyorum kendimi

beyzaakartal bende 7 haftalık yaşadım bu durumu.zor bi süreç üzülme desek de boş.Allah yardımcınız olsun inşallah rabbim yerlerini doldursun sağlıklı bebeklerimiz olsun

Gzde_defne çok garip bir his tekrar bebek düşüncesi bile o kadar uzak geliyor ki bana şu an o çekilen acıları düşündükçe kötü oluyorum

beyzaakartal çok geçmiş olsun Cennete bir yavrunuz sizi bekliyor böyle düşünün ben 20 haftalık düşük yaptım bir yıl önce çok acı bir durum ama şuan 4 aylık kızım kucağımda uyuyor bu yüzden şükredin ve pes etmeyin tabi üzül ağla bu en doğal hakkın ama herşeyün hayırlısı vardır Allah kimseye yaşatmasın ❤️

Sumeyye_0 kürtaj oldunuz sanırım,bende 18 kasımda kalp durması sonucu 12 haftalıkken kürtaj oldum.Sonrasında ne kadar sürede hamile kaldnz

Sumeyye_0 çok teşekkür ederim Allahtan geldik Allah’a döneceğiz o bebek bize nasip olmadı Allah sabrını versin inşallah bebeğinizi Allah size bağışlasın 💖

morcivert11 merhaba anca gördüm kusura bakmayın 40 gün n sonra hamile kaldım normal doğum gibi suni sancı alıp düşük yaptım kürtaj olmadım sadece rahim içi temizliği yapıldı