baharhanimm Zhrcyl bek her hafta doktordayım bir şey çıkmıyor ama bu sabah akıntı biraz arttı o kadar
Durukus0202020 baharhanimm amin inşallah hepimizinkini korusun bende şuan 16. Haftadayim bende de oluyor ıslaklık hatta az önce aniden biraz fazla oldu korktum , acaba normal mi
baharhanimm Durukus0202020 bilmiyorumki ben de tedirginim sürekli hastaneye gidiyorum bir şey çıkmıyor ama bu sefer ıslaklık fazla geldi tkaip edeceğim artarsa hastaneye giderim
Hlyakky baharhanimm sizde ihmal etmeyin bence acile de olsa bir an önce gözükün çok geçmiş olsunnn rabbim sizi de korusun inşallah
Hlyakky qizcee_ Rabbim sizi ve bebeğinizi korusun inşallahh bebeğinizi size bağışlasın dün geceden beri çok merak ettim sizi bende 18+6 dayım rabbim şifanızı versin inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyor olacağım
baharhanimm Hlyakky ben 3 haftadır sürekli test veriyorum bir şey çıkmıyor çok şükür ama yine de insan tedirgin oluyor
Pelnztrk Öyle bir durumda ped takıp günüme asla devam edemezdim soğukkanlılığınızı tebrik ederim. Sıvı gibi akması , bence bi doktora görünün.
Hlyakky baharhanimm amniyon sıvınıza baktılar mı ultrasonda yani azalma vs var mı? Eğer yoksa idrar kaçırıyor olabilirsiniz bi ara bende de olmuştu ama yine de takipte kalınn bence
baharhanimm Hlyakky amnisure testi yaptırdım negatif çıktı kontrolde bebeğin suyu iyi diyorlar cuma günü gittim en son kontrole
Ebru_ebru Durukus0202020 başka bir post açmıştı hanımefendi gördüm bebeğinin suyu bitmiş postu bulursam atayım size