UmmuHamza EgeF35 İnşaAllah olur gönlümüzden geçen sağlıkla hayırla güzellikle olsun 🥰 dua edelim sonuçtan ‘isteyin’ deniyor 🥹🤍
EgeF35 UmmuHamza aynen ole amin tatlim 🥰 Hergun dua ediyordum kac sene sonra ilk defa doktorun agzindan kiz lafini duydum inanamiyorum bir turlu istemsizce 💓
Melikeakkc turkan403 11+4 olduk en son adet 13 Eylül, doktor bi sıkıntı gördüğü için detaylı baktılar erkek bu bebiş dedi değişir mi bilmiyorum ama içime de erkek sinmişti. Şuan sağlıklı mı değil mi bilmiyoruz ama sağlıklı olursa inşallah devam 😂
Sogukbaklava turkan403 Çok nadir kız duydum 5 erkekse 1 kız. Benim doğum yaptığım sene 5 kuzenim erkek doğurdu bi benimki kızdı🥰
EgeF35 UmmuHamza amin ins canim benim 💓 ins gonlunden gecen olur senin de 🥰 kac haftaliktin sen tatlim
EgeF35 Hellobeybii 😂 %80 kiz dedi doktor dun gittigimde ama ben israrla sevinmiyorum detayliyi bekliyecegim 💓
Melike1001 EgeF35 yorumunuzu okurum yazmak istedim devlette detaylı ultrason var aslında hatta benim haftaya cumaya randevum var ordan net biliyorum
EgeF35 Melike1001 hangi sehirdesin tatlim ? Ben izmirdeyim ve normalde tepecik devlet hastanesinde vardi iki oglumuda orda yaptirmistim ama artik yokmus malesef arastirdim heryeri aradim yok doktorumda artik kaldirdilar mecbur ozele gidiceksin dedi ☹
Melike1001 EgeF35 bende Çanakkaledeyim tabi şehir farkı ve hastane farkından kaynaklanıyor. Öyle dediyse doktorunuz yapacak bişey yok tabi ki 🙂
EgeF35 Melike1001 evet malesef sehir fark ediyordur . Insanlari zorluyorlar iste yapcak birsey yok hersey bebislerimiz icin 🤗
Melike1001 EgeF35 kesinlikle öyle ama zorlama olması azıcık can sıkıyor. Ama dediğiniz gibi yapacak bişey yoksa mecbur özele gidilecek. Herşey bebeklerimiz için tabi ki 🥰