Szn6039 Ebru_ebru benimde bu hafta belli olacak erkek hissediyorum bende hep hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da
Dilaraa0740 turkan403 ay bende çok merak ediyorum daha 6 haftalık 1 oğlum var inşallah birde kızım olur çok istiyorum
EgeF35 turkan403 evet tatli bugun gittim doktora ve artik detayli icin devlette bakilmiyormus ozele gidicem 2500 tl istiyorlar 🤨
Melike1001 EgeF35 yorumunuzu okurum yazmak istedim devlette detaylı ultrason var aslında hatta benim haftaya cumaya randevum var ordan net biliyorum
SSSmrrr EgeF35 hangi ilde oturuyorsunuz valla 2500 TL çok iyi fiyat burada 4_6 bin TL arası ama Zeynep Kamil kadın doğum hastanesinde sanırım ücretsiz bugün gidicem bende kasılmalarım kanamam sürekli oluyor
UmmuHamza EgeF35 Yaaa ne kadar sevindim hatırladım sizi 🥰🥹 inşaAllah gönlünüzdeki hayırla sağlıkla verir Rabbim. Bana da dua edin lütfen 2 oğlum vardı benimde hatırlarsınız 🥰 bende böyle haberler vereyim burdan 🥰
EgeF35 turkan403 en ustteki apis arasi tatlim %80 kiz dedi ama kiyafet alma detaylida tam ogreneceksin ozaman al dedi ama net kiz bu bebek dedi
EgeF35 UmmuHamza bnde seni ariyordum inanirmisin konusmustuk evet tatlim amin canim hepimizin gonlunden gecen olur ins ama bence net degil %80 dedi ben detayliyi her turlu beklicm garintilemek icin 🥰😘💓
UmmuHamza EgeF35 İnşaAllah olur gönlümüzden geçen sağlıkla hayırla güzellikle olsun 🥰 dua edelim sonuçtan ‘isteyin’ deniyor 🥹🤍