Melissayda @Limonlukekkk 1 yaş bebeğimi az önce uyuttum saatlerdir oturup oyun oynuyoruz çook yoruldum. 🥲
AnayimBenAna_ Betul-97 ya kıyamam sana geçiyor merak etme her dönemleri ayrı güzel aslında büyüdükçe anlıyorsun özlüyorsun🤭 şimdi çişe kalktı hem çiş yapıyo hem bana diyoki anne ben küçükken senin memenden sütmü emiyodum kardeşimdemi emcek 😂
Surprizbebek1 Limonlukekkk Biri 16 diğeri 3 aylık bebemle ben de buradayım 👋🏻 biri uyuyacak gibi oluyor, diğeri uyanıyor. Kısır bir döngü içindeyiz. Eşimle sürekli bebe değiştiriyoruz, halimiz hem acınası hem çok komik 😵💫
ezooezz Limonlukekkk 55.günden selamlar El kadar bebelerin sürekli uyuması gerekmez mi? Hayır uyumasa bile yatağında kendi kendine oyalanamaz mı? Benimki uyumadığı zamanlar hep ağlıyor ve kucak istiyor
sacmalamakizim Limonlukekkk İlk kızımı 3 yaşında yanımda yatırarak uyuttum, 2. Kızım karnımda kıpır kıpır onu nasıl uyuturum bilmiyorum. 😂
AnayimBenAna_ sacmalamakizim o uyumaz benimkide aynı gece olunca enerji geliyo daha çok depiniyolar 😂
AnayimBenAna_ sacmalamakizim neyse ki reflüm yokta benimkide sol tarafıma dayadı totosunu galiba kasığıma doğru vurup duruyo 😂
ezooezz Limonlukekkk herkesi böyle böyle kandırıyorlar sanırım 3.ayda düzelir 6.ayda düzelir 1 yaşında düzelir diye diye büyütüyoruz çocukları ama asla düzelmiyorlar 😂