helloandhello 0Seda0 böyle bazen pıt pıt atar mısır patlıyor hissedersin gibi normal öyle şeyler birgün hissedersin birgün hissetmezsin normal biraz var kuzum evet olsun sağlıklı olsunlarda😍
AybenYB 0Seda0 10. Hafta içindeyiz ultasonda yumruk attığını gördük 🥹🥰 ama tabii daha hissedemiyorumm 🤰
xEndless Kızlar 14+4 olduk alt karnımda ara ara pıt pıt eden bişey var ilk hamileliğim bağırsak hareketi mi bebek mi anlayamıyorum ama anlık vurup gıdıyo gıbı daha erken mi merak ettm 🫣😌🐣
danla2711 xEndless merhaba aramızda 1 gün var ve bende çokk nadirde olsa karnımda bir çarpma hissediyorum ve çok saniyelik birşey hemen vur kaç gibi ama doktoruma göre hissedemezmişim imkansızmış😂🤦♀️ dün öğrendim oğlum olacakmış bence erkekler biraz daha fazla hareketli oldukları için daha erken belli ediyorlar bizimle olduklarını🥰
Prensess33 xEndless aynıyız canım benimde öyle arada pt pıt hissediyorum bebek midir diye düşünüyorum 🫠
Firdooo409 18+0 dım öylesine uzanıyordum bir anda karnımda küçük bir hareket hissettim bir daha olsun diye bekledim ama minicik olduğu için belki ben ayaktayken felan yapıyordu hissedememiştim. Net her uzandığımda hissetmeye 21. Haftada falan başladım
Gizem-1009 0Seda0 ilk gebeliğim 14. Haftada pıt pıt hissetmeye başladım ilerleyen haftalarda daha sık oldu şuan 33 haftalığız durmuyor hiç ne yapıyorsa içerde 😅🩷🐣
xEndless danla2711 😊😊 Tam tarif ettiğiniz gibi bende olan da.. Sağlıkla gelsın ınsallah ben daha cınsıyet öğrenemedim bir doktor kız birı erkek dedi Salı gunu randevum var en basından beri erkek hissettim ama hayırlısı olsun ınsallah 😊Kız erkek fark etmez sağlıklı sıhhatli olsunlar ınsallah
danla2711 xEndless ayy ilk baştan beri bende kız hissediyordum ama minik bir adam olacakmış🥰 aynen öyle hiç fark etmez evlat evlattır sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 cinsiyeti öğrendiğinizde banada söyler misiniz 🥰