gezentianne Anneyimmmben Tamam suanki kız bacım eminsen eğer 2-3 gün önce ilşşkş olduysa erkek ihtimali cok cok düşük. XY kromozomları sadece 24 saat canlı kalabiliyor rahimde. Kızlar XX 72 saate kadar kalıyor. Ben sana söyliym kesin kız bitti🤣👍🏻💕💕
Anneyimmmben gezentianne süpersin aşko kız olursa sana haber vericem ,🤣🤣 2-3 gün önce olduğuna eminim takvime kaydetmiştim çünkü🤣🤭
Parek00 gezentianne Merhaba Bende kızım olmasını çok istiyorum 2 erkek doğurdum şuan 8 haftalık hamileyim ama;;; Regle yakın hamile kalmışım sık ilişki ile sizce ne olur
Wolf13 Son adet tarihi ve gebe kalma tarihi aynı olmayinca yano aynı ay olmayınca , cinsiyeti farklı gösteriyor bence en doğrusu Gebe kaldiginiz ay otomatik hesaplamada.
Elis27 Anneyimmmben zaten sadece 2 ihtimal var ya kız ya erkek yani ondan dolayı denk gelmesi pekte güç değil
1aleyna_ Anneyimmmben oğluma hamileyken kız dedi oğluşum oldu kızıma hamileyim erkek dedi kızım oluyor doğru değil bence 😂
Bett2206 gezentianne kızz bizim hem yumurtlama gününde hem önceki 2 gün hem sonraki 1 gün oldu yani 4 gün boyunca oldu benimkini bilebilir miyiz😂😂😂
Bett2206 gezentianne bebek düşünerek yapmadık ki canım sürpriz oldu bize sonradan farkettik yumurtlama dönemi olduğunu 😂tatildeydik 😂😂
Lagaliballah Sevvalyilmaz valla tesadüfmü bilmiyorum ama kizimda dogru çikti kardeşleriminkindede dogru çikti birde makas biçagi deneyin oda dogru çikiyo
Meleknur444 Anneyimmmben ilk cocugumda kız çıkmıştı kızım oldu şimdi erkek çıktı Allah nasıp ederse oğlum oluyor bıraz doğruluk payı var gıbı:)