Cinardic Anneyimmmben benimki tutmadı ilk oğlumda kız diyordu oğlum oldu şimdi yine gebeyim kız diyor ve yine oğlum oluyor 😂
Bett2206 Anneyimmmben Yani googleda yapmıştık ama zaten 2 ihtimal var o yüzden denk gelen çok tabiki bakalım benim de cinsiyrt kesinleşince anlicaz😀😀
Elis27 Anneyimmmben tamamen uydurma hurafeden ibaret bazı kişilerde denk geliyor diye doğru olduğu düşünülüyor ama asılsız
gezentianne Anneyimmmben Zaten yüzde 50 ihtimal var ya kız ya erkek🤣🤣 Doğru çıkması tamamen tesadüf.. Ogljma hamileyken çin takvimi kız göstetiyordu tutmadı. Şimdi hiç bakmamıştm kızım oluyor💕 Baktm bu sefer de kız gösteriyor🤣
gezentianne Anneyimmmben İlki kaç yasında? Benim bir tezim var da bu konuda🤣 Bir de cinsel ilişki ovülasyon gününde mi oldu yoksa daha önceki günlerde mi?
Anneyimmmben gezentianne ilki oğlan 2.5 yaşında tam yumurtlama günüme denk gelmişti 14. Günde yaptım😂😂😂… Suanki yumurtlama günümden 2-3 gün önce 😅😅😅
Bett2206 gezentianne kızz bizim hem yumurtlama gününde hem önceki 2 gün hem sonraki 1 gün oldu yani 4 gün boyunca oldu benimkini bilebilir miyiz😂😂😂
Elis27 Anneyimmmben zaten sadece 2 ihtimal var ya kız ya erkek yani ondan dolayı denk gelmesi pekte güç değil
gezentianne Anneyimmmben Tamam suanki kız bacım eminsen eğer 2-3 gün önce ilşşkş olduysa erkek ihtimali cok cok düşük. XY kromozomları sadece 24 saat canlı kalabiliyor rahimde. Kızlar XX 72 saate kadar kalıyor. Ben sana söyliym kesin kız bitti🤣👍🏻💕💕