- Kızlar merhaba Perşembe günü çatı mayenesi oldum doktor bugün yarın doğum olur 3 cm açıklık var dedi o gün ve cuma günü aralıklarla nişanım geldi ama ne sancı var ne bı belirti yürüyüş yapıyorum activiting labor hareketi yapıyorum bugün de ananas ve hurma yemeye başladım bütün tuşlara bastım yani 😅 sizin nisanınız geldikten ne kadar sonra doğum oldu bı an önce doğurmak istiyorum bı oğlum var artık çok yoruluyorum 😏
39 hafta gelmeyen kızım
2baby1mom_ nişan nasıl geldi canım nişan olduğunu nasıl anladın?
2baby1mom_ benim kızımda 8 gün önce gelmişti nişanım bunda 38+1 olduk ağrım var akıntım arttı bekliyoruz
2baby1mom_ merhaba sag salim kucagina al insAllah çati muayinesi nasil cokmu canin yandi bende 29 haftalik hamileyim nirmal dogum olucak cok korkuyorum
Ayse3478 sümüksü kanlı bı akıntı canım ilk dogumumda da gelmişti ondan biliyorum
Makbule_ benim ilk dogumumda kaç gün önce gelmişti hatırlamıyorum ikinci gebelik farklı olur belki diye merak ettim
Gulnarty yoook hiç korkulacak bişey değil doktor iki parmağı ile kontrol ediyor çok hafif acı oluyor kendini kasmazsan onu bile hissetmiyorsun
2baby1mom_ bende de şeffaf gibi sarı gibi sümüksü akıntım oldu bu şimdi nişan mı sayılmış oluyor buarada enfeksiyonum yok testlerim yeni yapıldı çıkmadı bişey
Ayse3478 valla o kadarını bilmiyorum canım akıntı da olabilir istersen bı doktoruna sor
2baby1mom_ öyle yapıcam canım bende merak ettim
2baby1mom_ canim hurma hosafi dene.. benim sancimi o baslatti. acilmam sancim yoktu sancim azda olsa basladi kasilmalarim cogaldi 39+3 um. 2 gecedir deniyodum 2 gundur basladi sancim
6/7 tane hurmayi cekirdeklerinden cikarip cekirdekleriyle beraber 5 bardak suyla guzelce 10/15 dakika kaynatip suzgecten suz ez.. onuda ister soguk ister sicak ic. Icine birazda tarcin ekle.
Etkisini gorursun insallah
Bende ne var ne yok tum tuslara bastim ama hicbiri ise yaramadi bi bu yaradi
Adensu_ ben dün gece doğurdum canım darısı sana inşallah
2baby1mom_ maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Adensu_ tarcinsiz olsa olur mu peki
Adensu_ dün bebek bu tariften sonra akşam galiba kanala girdi adet ağrısı gibi ağrı oldu ondan sonra alt muayene olmuştum kanla karışık lekelenme oluyordu dün hiç lekelenme olmadı bunu içtim kanla karışık tekrar lekelenme geldi galiba nişan alt tarafta baya baskı var