ozgeserin emine_22 canımm korkma içini ferah tut benimde döndü kırmızı geldi bişey olmadı sen tedavilerini alman gerekiyor bi an önce
emine_22 ozgeserin az önce doktordan çıktım kalbi atıyodu dedi olabiliyo bazı hamileliklerde dedi ama garantisi yok düşedebilir kaladabilir yapabilecegımız bişey yok ilaç flnda yok dedi demekki burda prosödür farklı türkiyede hemen ilaç veriyolar iğne yapıyolar
ozgeserin emine_22 canım benimde hala daha geliyor her hamileliğimde yaşıyorum ara ara kesiliyor yine geliyor kasık ağrım hiç kesilmedi kasık ağrıları enfeksiyon kaynaklıda olabilir
ozgeserin emine_22 bi kadın doğum doktoru vardır heralde kadın doğumcular daha iyi bilir belki ona gittiğinizde o başlar
emine_22 ozgeserin bence acildekide kadın doğum doktorudur ama cuma günü randevum var ancak o zmn gidecem bi bakalım o ne diyecek
fndd emine_22 Dediğim gibi bana doktorum ilaç bile kullansan düşecek olan bebek düşer bir şey yapamayız dedi akışına bırak yiyecek ekmeği varsa zaten doğar sağlıcakla
emine_22 fndd aynen bende öyle düşünüyorum zaten doktorda ilaç vermedi belki hayırlısı budur dua etmekten başka yapabilecegım bişey yok
ozgeserin fndd ama öyle söyleyemeyin gerçekten ilaçların faydası oluyor progestan ve prulton iğne onlar çok etkili faydası oluyor önlem almak da fayda vardır önlemini aldıktan sonra düşerse o zaman en azından elimizden geleni yaptık deriz
emine_22 ozgeserin yok yapmam bundan sonrada zaten sadece 1 oğlum var 2 yaşında mecbur onada bakıyorum bi yandan