Atyonlugra Esayyy977 S1104 Belirtileriniz var mi yoksa gectimi acaba benimde 9. Gunum sabirsizlikla bekliyorum igneninde 11. Günü bnm azaldi kask agrim gogus hassasiyetim
Esayyy977 eliff__ isteyen herkese nasip olsun inşallah kuzum sağlıkla kucağımıza alalım hep beraber 😍😘
S1104 erikarpuz 9 ve 10. Gün yaptıklarımda negatifti dün yaptım çok ince bir çizgi çıktı bugün de kan verdim
erikarpuz S1104 anladım inşallah pozitif sonuçlar alırsınız 🌸 testlerinizin görüntüsü var mı benim dün iğnenin 10. günüydü çok ince bir çizgi gördüm de degerimin 5-6 olduğunu düşünüyorum bi bakabilir misiniz ya da siz varsa atsanız karsılastırsam
S1104 erikarpuz yükledim şimdi. Yüklerseniz bakalım ben 9. Gün acilde kan vermiştim4.67 çıkmıştı iğne etkisi 10. Gün geçiyor diyorlar ama 12 veya 14. Günü beklerseniz daha doğru sonuç olur
erikarpuz S1104 teşekkür ederim 12.gün yarın oluyor test yapacağım heyecanla bekliyorum sabretmek çok zor 🥰
S1104 Atyonlugra benim çok fazla ağrım var yani normal mi bilmiyorum ama kaşık ağrım hiç geçmedi. İki gündür de belim ve karnıma ağrı giriyor. Bugün 12. Günüm olduğu için bir kan vermek istedim ☺️
Atyonlugra S1104 Allah hayırlı haber almayi nasip etsin insaallahhhh cok sevindim sizin adiniza insaallah dahada yukselir dahada guzl sonuclar alirsnz 🤲🤲
Atyonlugra Rapunzelll6333 yaaa belirtileriniz var mi peki benimkiler hafifledi gittikce hafifden var yok arasi sancim
Rapunzelll6333 Atyonlugra valla heran adet olacakmışim gibi bir haldeyim göğüs ucu hassasiyeti var hafiften bilmiyorum yaş bu pazar günü test yapmayı düşünüyorum 🥲
S1104 Atyonlugra amin canım rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı haber aldırmayı nasip etsin 🤲🏻 herşey kolaylıkla olsun