erikarpuz Berraeray1 aslında belirti olmaması daha iyi çünkü beta yükselmesi için şu an erken mesela şu an benim göğüs hassasiyetim var bu yüzden regl olacakmışım gibi hissediyorum umudum kalmadı hic bu aydan 😢
Berraeray1 erikarpuz benimde başından beri göğüs hassiyetim var ama ilaçlardan büyük ihtimalle bugünde adet oldum olacam gibi
Rapunzelll6333 Esayyy977 hiç moralini bozma canım benim inanıyorum güzel haberler vericeksin hatta keseyi bile atacaksın 🥹🥹🥹❤️
Esayyy977 S1104 ya tam da sevinemedim korkuyorum daha önce kimyasal geçirmiştim inşallah sağlıkla tutunur
S1104 Esayyy977 inşallah sağlıklı olur sen içini ferah tut canım iki güne bir kan ver artışını da takip et bu şekilde
Rapunzelll6333 Esayyy977 🥲🥲canm zaten doktorum bile bana demişti adetin geçince test yap biz erken yapıyoruz 😂😂😂 meraktan yükselecek inşallah bak görürsun kendini bu süreçte yorma folik asit iç bol bol dinlen
Esayyy977 Rapunzelll6333 evet yine kendim de 2 günee bir test yaparım dayanamam ama 2 kere verip yükselmişse daha vermem strese de gerek yok 😂
eliff__ Esayyy977 canım benim seni alana çok çok sevindim hayırlı olsun inşallah dua et bize de 🤲❤️❤️
Esayyy977 eliff__ isteyen herkese nasip olsun inşallah kuzum sağlıkla kucağımıza alalım hep beraber 😍😘