Kbradll Ceren1996 olmazmı bel ağrısı mide yanması bir de genitalim ağrıyor değişik bir şekilde rahim büyüyor diye herhalde
Ceren1996 Kbradll benimde canım bel ağrım mide bulantısı arada oluyo birde akşamları mide yanması oluyo şislik oluyo
aybuke__ Kbradll ya benim de belim ağrıyor 9+2 herkes diyor oğlun olcak belki doğrudur bebişlerimiz erkekdir 😂
aslanmommy Ceren1996 göğsüm ağrıyor yemekten sonra migdem yaniyor çok yemiş gibi rahatsız oluyorum miğde bulantım yok sukur en belirgin göğüs ağrım diyebilirim bu da beni tedirgin etmiyor değil iyi mi acaba diye sürekli düşünüyorum canım valla
Kbradll aslanmommy ben de aynıyım canım midem bulanmıyor tabi arada bulantılarım oluyor mesela 2 gün bulansa diğer gün bulanmıyor mutfağa giremiyorum kötü koku geliyor burnuma başka bir şey yok
Ceren1996 Kbradll evet benimde koku hassasiyetim fazla olmaya başladı hemen ilacı olsun yemegi olsun algiliyorum
aybuke__ Ariadne ben de öyle yemek yiyince midem bulanıyor ama yemeyince de safra çıkıyor garip bi hafta😮💨