Ceycey22 Ssssserapppp bi kaç kötü yorum gördüm detaylı ultrason ile çok soğuktu ve 10 dk sürdü falan diye 😅
Ssssserapppp Ceycey22 öylemi, hiç bir fikrim yok acikcasi. Ben çok memnun kalmıştım , doktorumun tavsiyesiyle gitmiştim. Ama hangisi içinize sinerse ona gidin tabiki ☺️🌼
Yenibiranne1 Ceycey22 ben cüneyt evrükeye gittim memnun kaldım 2 kez çağırıyo gayet açıklayıcı ilerliyor
Kubraylvc Yenibiranne1 merhaba bugün aradım randevu için banada 2 defa çağırıyoruz diyşnce şaşırdım ve hoşuma gitti çünkü iyi ücret verıyoruz yanı 2 hafta sonra tekrar bebeği görmek çok güzel en azından kendi doktoruma bu tık daha geç gitmiş olacam daha iyi
Ceycey22 Yolcu_26 anladım kliniği mi var peki nerede şu an anlamadım internetten tam balcalı falan diyor
fdmoksz33 Ceycey22 merhaba. Mete sucuda. Memnun kaldınız mı bana önerdiler bayağı 31 inde rabdevum var detaylı memnun kaldınız mı acaba ve ücret ne kadar ödediniz
Ceycey22 fdmoksz33 3.500 tl ödedim canım nakit kredi kartı ile 4.200 olması lazım işinde pro olmuş artık çat çat bütün ölçümleri hızlıca yaptı 😅 çok güzel teker teker açıkladı öğrenmek istediğim herşeyi öğrendim
Ceycey22 Kubraylvc evet onu da öneren olmuştu memnun kalmanıza sevindim mecbur birisini seçip gidiyoruz 😅