ayseheyecanli estağfiruullah, kasılmalar bebek kendisini toparliyordu karnım da zaten gebeliğin başında hep vardı çoğu zaman magnezyum eksikliğinden dolayı oluyor demişti doktorumuz ama bu kasılmalar genelde doğum için iyi oluyor vücut kendisini doğuma hazırlıyor,ben son 33. Haftalarda ara ara yani gün içinde bir kaç kez kasılma yaşıyordum bunun yalancı olduğunu da duş alırken veya dinlenirken geçtiğinde anlıyordum, 36 da ise bebek kendisini kasıp yani toparlayıp aşağıya doğru baskı yapıyordu ve bu gün içinde yakın zaman diliminde bir kaç kez tekrarlanıyordu nst de sancı çıktı ama 1 tane çıkmıştı, sonra eve geldim gece uyurken ağrım oluyordu bel kısmım tutulmuş gibi sağ kasıkta bıçak saplaması gibi ağrı oluyordu, 37 haftamda yani son +5 güne kadar da benim ara ara gelen sancılarım oldu regl sancısı gibi ve bebek kasılıp baskısı oldu, gece duş aldım sancımın olduğunu fark edince duştan sonra gece geçmedi yani böyle belimde kasıkta sancı vardı ve oğlum çok hareketliydi aşağıya doğru o kadar baskı yapıp hareket ediyordu ki bir yerden fırlayacak sanıyordum😅 sabah kalktım kahvaltı vs hâlâ geliyor ama dakika sıklığı az randevu sıramı beklerken bir yukarıya çıktım bir aşağıya indim yürüyüş yaptım pek oturmadim işin doğrusu sonra muayene edildi sancı çıkınca muayene sırasında nişan geldi yada rahmi uyardı gibi bişi oldu aralarında konuşurken çok bişi anlamadım 😅 sonra işte sancı muayeneden sonra sıklaştı bu şekilde ve doğumum baslamisti zaten ☺️✨