Birbenbirbebek yok dikiş atılacak kadar kötü bir yırtılma olmadı o yüzden kendi kendine iyileşir dedi dikilmesin dedi Dr ve ilk doğuma göre daha iyiyim elhamdülillah,annem geldi benimle ve hastanede kessinlikle destek olacak birinin olması lazım, eşimde vardı ama çoğunlukla annem ilgilendi kızım da babamlardaydi zaten, eve döndükten sonra da annem geldi yemek yaptı bebekle ilgilendi akşam gitti hafta sonu olduğu için eşim evde oluyor o yüzden sorun yaşamadım pazartesi muhtemelen yine annem gelecek,evde de kız kardeşim var yemek vs yapamiyo sadece evi toparlar ders çalışıyor diye onu da çok sıkmıyorum, hemen toparlanmak için bol bol besleniyorum çok kanama oldu o yüzden sadece ayakta duramıyorum pek onun dışında sorun olmadı, ve benim de ilk dogumda dikişlerim vardı rahim toparlanması biraz uzun sürdü ve o süreçte o kadar kötüydüm ki travma etkisi bırakmıstı hatta ben dr gitmeden gebe okuluna gitmiştim ağlamıştım korkuyorum diye bana çok yardımcı olmuştu psikolojik anlamda bir tık rahatlamistim o gün doğuma gittim çok iyi gelmişti ağlayarak gittim ama tahminlerimin dışında oldu herşey o yüzden Allah’a sığın bol bol dua et herşey çok güzel olacak inşallah su gibi geçer 🌸🎈