Aysesiz Benim de yaş ilerliyor gidiyor kafam çok karışık canım yaptırsam mı beklesem mi 😔 eşimin sonuçlarına bi Dr bekleyin dedi diğeri aşılamayı bile Önermiyorum direk tüp dedi 😔😔😔
Depresif_polyanna Aysesiz durumunuz müsaitse bi kere denemenin bi sakıncası yok. Benim eşimde bi sıkıntı yoktu onun tahlillerini devlette yaptırmıştık önceden. Bende yumurtlama problemi vardı. Bu konuyu eşinizle düşünün derim
Asmncn bridetobe 3 tane düşükten sonra ilk tüp bebek denememiz de tuttu çok şükür17 haftalığız şu an rabbim sizede tatdırsın inşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Aysesiz Depresif_polyanna Çok teşekkür ederim canım 😊 başka bi dr a daha görüneyim diyorum toplam bi rakam söyleyebilir misin peki canım birde hangi şehirdesin acaba biraz fazla darlarım seni ama 🙈
Depresif_polyanna Aysesiz 6500 tl yumurta toplama ve transfer işlemi. Ilaclar ekstra 16000 tl yi geçmiştir sanirim bunun içinde 1000 tl rahim filmi de dahil. Izmirdeyim ben
Aysesiz Depresif_polyanna 16 bin çok büyük bir mebla ama söz konusu evlat olunca 😔 çok teşekkür ederim
Semraaaaa Depresif_polyanna cnm peki dielim 1 cide olmadı 2. Denemededemi 16 veriyorsun ? Her demedemi bu ücretler
Depresif_polyanna Aysesiz aynen öyle canım elimizde bisey kalmadı. Aileden destek almaya başlamıştık yetmediğinden. Sonuç iyi olsun da para kazanılır. Rica ederim 😊
ezel90 bridetobe ilk denemem de tuttu kaybettim 11 haftalık ama tuttu yani sonuçta Rabbim büyük elini karnına koyup dua et devamlı 🤲🏻
Depresif_polyanna Aysesiz amin hepimizin inşallah. Umarım bu tür tedavilere gerek kalmadan sizin de olur en kısa zamanda
Hkk bridetobe benim eşimde azospermdi. 2. Denememde tuttu suan 23 haftalığız Rabbim size de nasip etsin inşallah
bridetobe Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bekleyen bizlere inşalalh 🙏🏻
Cnsmrc bridetobe 2. Transferimde tuttu dondorulmuş 3. Gün embriyosu çözdürülüp 5.güne kadar yaşatıldı ve blast transferi yapıldı. Bugün 8+5 çok şükür 🙏
Hamcey bridetobe benimde ilk denememde tuttu 22+5 ikiz kızlarımı bekliyorum Allah’ın izniyle inş hayırlı haberlerinizi alırız 🙏🙏🙏