Eslem01 bridetobe Pazartesi ilk yaptığım yerde tekrar yapacam bakalım sonuç ne çıkacak ama benim moralim çok bozuldu dua et canım duaya çok ihtiyacım var😭😭
bridetobe Eslem01 ediyorum canın çok üzüldüm ama üzülme Allah büyük daha ilk denemen değil mi öyle düşün sakin ol belki merkez farkıdır 😢😢 yarın inşallh ii sonuçları alırız
demetemre51 demetemre51 bridetobe seninki ikiz bncede canım bnmde oyleydi🤗🤗🤗 hayırlı uğurlu olsun böle haberlere çok mutlu oluyorum yaşayanlar iyi bilir
Eslem01 bridetobe evet ilk denemem ama elimde değil kendimi yedim bitirdim dünden beri yarın ola hayrola
bridetobe demetemre51 canım başlık açtım bi bakar mısın ? Estrofem i ne zamana dek kullandın ? İlacım bitti eczane vermiyor hamileyken kullanamazsın diyor
Eslem01 bridetobe sabah sağlık ocağında kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum bikac saate çıkar insallah yazarim canim
Eslem01 bridetobe canım benim sonucum 51 cıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan ver dedi
bridetobe Eslem01 üzüldüm canım ... üzülme ikinci sefer daha çok tutunma şansı oluyor vücut ilk seferde çok ilaç kullanıldığı icin yoruluyor ... inşallah bir dahaki denemede olumlu olacak