Ssraa Sleepy düşünüyordum ama bir tık daha iyisi olduğunu ve ikisinin de zararsız olduğunu öğrendiğimden beri molfix düşünüyorum☺️
deletedmom947 Aysnr66 Molfix aldım küçük bir paket deneyeceğim umarım pişik, sızdırma vs yapmaz fiyatı uygun içeriği temiz bir marka
Destina21 Bence en iyisi begendigin bi kaç markayı denemek ..iyi gördüğüne devam edersin .gördüğüm kadarıyla bi bebeğe iyi gelen bez başka bebekte sıkıntı olabiliyor .. yani küçük paket alıp denemek en mantıklısı
gizemmm Ben kızımda prima Premium care kullandım ilk 3-4 ay. Sonra Çocuk doktorumuz bu bez kokulu kullanmayın dedi. Gerçekten de pudra kokusu var. Diğer yeşil renk primaya geçtim baktım onda da var. Sleepye geçtik 1 yaşında şu an memnunum. Gelecek bebişe de aynı şekilde düşünüyorum. Önemli olan fiyat değil sağlığı bebeklerimizin. O yüzden koku çok önemli
tomurcukannesi Aysnr66 ben pampersla başladım çokta sıkıntım yoktu sadece kakası bi 10 dk beklese poposu beze yapışıyodu yada çişi beklese. Sonra pampersin içeriğinde zararlı bir iki madde olduğunu okudum o yüzden huggies e geçtim çokta memnunum ama türkiyede satışı yokmuş artık
Portakal Migrosun bezi minies kullanıyorum bebeğime herkes çok iyi dediği için birde sleppy denemek istedim çiş kaka ne varsa olduğu gibi sızdırdı tekrar miniese geçtim çok memnunum
Nursen21 Rabisaliiii kızı 2 yaşına basmak üzere Bezlere zam gelince kaç eşit denedi anlatamam Baktı olmuyor geri primaya devam ediyor şimdi