Makbule_ Makbule_199110 Amin inşallah ben beklerim üzerime bi hafiflik geldi ağrı sancı hafifledi ama kızım o kadar sabırsız ki kardeşim ne zaman gelecek diye hep bi umut içinde onun için üzülüyorum
Ayse3478 Kızlar benimde 34 haftamda ve şeffaf sümüksü akıntım geliyor doğumun habercisi mi oluyor bu akıntı
12betul Leyli_gul senin dediğin gibi ikinci kızımda nişanım gelmişti hatta yeşile çalan bi renkte bence nişan olabilir hastaneye gitmen de fayda var
Ecem46 Leyli_gul benim sarı geldi acil Serklaj yapıldı. Bende sorduğunda kanlı yada pembe dediler ama anladım ki herkesin farklı oluyor. Nişanmış ve dediğiniz tarifteydi. Sarı dağılmayan slime gibi toplu
Ecem46 Leyli_gul benim belim çok ağrıdı o gün geldiğinde sonraki gün yine öncekine kıyasla daha küçük gelince doktoruma gittim ölçüm yaptı biraz daha geç gelseydim dikiş bile atılmazdı dedi
Leyli_gul Ecem46 ya benim doktorum sadece kanaman suyun gelirse gel dedi ama bununla ilgili pek bişey demedi bende yarını bekliyorum yine gelirse eğer bu sefer gideceğim acilden hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de şimdi nasılsınız peki iyisinizdir umarım
Ecem46 Leyli_gul dün oldum bende idrara çıkmakta çok zorlanıyorum canım çok yanıyor sadece. Keşke o bir günü de beklemeseydim hemen gitseydim. Doktorum benimde anlamadı ilk normal akıntı dedi ben hayır dedim normal değil ilk kez görüyorum sonra ölçünce anladı