Tesen Berivanabk34 29+3 te 1.461 gr dedi doktor. Bebeğimin bacak boyu uzunmuş. Babası da ben de uzunuz 🥰 şuan 29+6
Berivanabk34 Tesen maşallah bizde uzunuz ama tıp olarak minyon duruyoruz herkes bekar sanıyor du beni şuan ilk gebelik gibi bakıyorlar bana hâlbuki 11 yaşında oğlum 10 yaşında kızım var kızım uzun boylu oğlum tombik kısa ama çok kısa değil
Berivanabk34 0680 hiç canını sıkma emin ol sağlık hepsinden önemli benim görümcem bekardi bana tombiş bebek doğurmadin diye söylenir di onunkiler çubuk kraker gibi etme bulma dünyası işte
Berivanabk34 Arzu45 🤭 tohum daha zaman çok çabuk geçiyor başlar zor tabi eğer kusma yoksa güzel geçer inşallah 🤰🐣
Berivanabk34 Gulsennnnb Semagzll ayy ne güzel çok isterdim ikiz olsun bı kız bı erkek cinsiyet bellimi sizinki 🐣🐣 kilosu da iyi ikiz olmasına rağmen
Asli47 Perşembe günü kontrolümüz vardı oğlum olacak naipse 29+6 ydım 1.800 kilosu 44 cm boyu dedi kilosunu azlığı çokluğu mühim değil sağlıklı olsunLar inşallah 🤲😊
Nergisimmm Berivanabk34 20 haftalıkken kontrole gittiğimde 336 gram demişti bana az gelmişti ama doktor haftasıyla uyumlu dedi.
Berivanabk34 Arzu45 benimde iki gündür başladı gene bulantım uygulamada bağırsaklar yukarı itildigi için mide de yer küçüluyormus bu durum yaşanabilir diyor