YazeeL sedaelmali koray hocaya devam ediyor musunuz bende 2021 de onda doğum yaptım tekrar ona gitmek istiyorum muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar acaba
sedaelmali YazeeL doğum ücretini sormadım canım muayenesi nakitte 4000 tl kartla ödemede 4500 tl alıyolar
YazeeL sedaelmali ay ne kadar da çoğalmış muayene ücretleri çok pozitif bi doktor hangi hastaneyle çalışıyır muayene yeri açtı diye biliyorum doğum ücretini sorarsanız yazar mısınız acaba 💖
sedaelmali Evet kendi muayenesi var.ASV Yaşam Hastanesiyle çalışıyor.Tamam canım sorunca yazarım ben buraya
YazeeL sedaelmali teşekkür ederim ben daha 10. Haftadayım şimdilik devlete gidiyorum 28. Haftadan sonra özele gitmeyi planlıyorum
sedaelmali YazeeL hayır canım detaylı ultrasona başka yere gidicem temmuzda koray hocada randevum var o zaman sorucam
YazeeL sedaelmali herşey gönlüne göre olsun canım detaylı ultrasona nereye gideceksin önceden randevu almak gerekiyor mu acaba
sedaelmali Memorialde Eftal bey var oraya gidicem normalde fiyatı 10.000 tlymiş Koray hocadan gidenlere indirim yapılıyormuş 8.500 tl dendi
YazeeL Teşekkür ederim canım Ben 12. Haftamdayım detaylı için ne zaman randevu almak gerekir acaba @sedaelmali
sedaelmali YazeeL zaten doktorun söyler ben 22.haftamda gidiyorum en net görülen zamanmış özelde olsa en az 1 hafta öncesinde randevu alınıyor devlette aylar öncesinden bile randevu alan var