Liimon Buradaki yorumları okudum hepsi çok eski. Tecrübesi olan var mı ? Doğumda nasıl ? Pozitif görünüyor, rahat, germez beni diye düşünüyorum ama dikiş falan merak ediyorum. Gidenler lütfen bir iki bir şey yazarsa iyi olur
merveker Liimon 5 sene önce koray hocamda doğum yaptım çok memnun kaldım. 9 ay boyunca takipli hastasıydım, bir gün olsun beni germedi stres yaptırmadı çok rahattı, ben acil sezaryen doğum yaptım memnundum.
birannis_ Liimon geçen sene doğum yaptım Koray hocada normal doğum için resmen bana yalvardı ama farklı durumlardan dolayı sezaryen olmak istedim mecburen ben isteyince aldı ama o kadar pozitif bir doktor ki şimdi tekrar nasip olursa hamile kalmak istiyorum ve yine doktor tercihim Koray duman olacak
Nesonunbeybi Liimon ben gördüm henüz doğurmadım ama martta doğurucam Koray hocada. Eğer sizin daha geçse ben martta bilgi verebilirim
Nesonunbeybi Liimon duymaz mıyım kendimde ona gidiyorum zaten iyi şeyler duymasam neden gideyim :) ama bire bir martta inşallah o yüzden bu kadarını biliyorum deneyimli ve bilgili bir doktor ama ona eminim
Liimon Nesonunbeybi ay yok kız ya doğumu diyorum. Eski yorumlarda sezaryen yapıyor herkese falan demişler ama adam her gün normal doğum yaptırdığın fotoğrafları paylaşıyor. Onu merak ettim
merveker Liimon tabi ilk birkaç gün zor geçti ama sonrasi rahat, dikişimi vs çok iyi yapmış doktorum hiç iz bile kalmadı 🤲
karkneliff Bu perşembe spinal anestezi ile doğum yapacağım, hamileliğimin en başından beri koray hocaya gidiyorum arkadaşımıda o doğurttu gayet sakin ılımlı bir hoca hiç endişelenmeyin
birannis_ Liimon kesi durumu nasıldır bilmiyorum ama sezaryen dikişim gayet iyiydi ve çok çabuk iyileşti çok rahat geçirdim
zeynep0758 Ben şuan 25 haftalık hamileyim ve doktorum Koray duman rahim ağzı kısalığından dolayı riskli bi gebeliğim var yatarak geçiriyorum ve doktorumdan çok memnunum. Koray hocayı görünce bile bi rahatlama geliyor.
1anne1bebek1hemsire zeynep0758 muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz Koray hocaya öğrenebilir miyim? Doğum ücretini biliyorsanız onu da söyler misiniz?