Baklava AyazAdamom oh cok sükür olsun 2 dakka da 2 dakkadir hic yoktan iyidir.vakarsin ilerde daha uzun sure kalir.sevindim valla basarmaniza 😊 aslinda daha kisa surede biberonu tuketiyo olmaliydi 😅 ondan daha cok geliyo cunku 😅 yarim saate sicak mama mi kalir 😅 bende 4 tane biberon var 😅 malesef 😏 keske sut olsaydida hic olmasaydi 😏4 biberon nun 1 tanesiyle iciyo sadece mamayi agzi geniş.midesini bulandirmiyor.1 taneylede su iciyor digerlerini sut sagmaya calisirken kullaniyorum. Bizimkini gozleri yine capak oldu.ne oluyo ablamadim ki.ya disari cikinca usutunce oluyo ya da kanallari tikali.mikrop kapicak bisey olmuyo cunku belki ruzgardan toz moz girdiyse bilemem.bi kac gundur babaennesine iftara gidiyoz belki yururken toz filan bise giriyo bilemedim. Evet oldum malesef 😅dedigin gibi şişlikte gitmis olabilir 😅 5 gun cok fenaydi 😅 toplamda 10 gun filan surdu uyuz oldum 😅 Sezeryanda benimde yogun olmadi hic.hep bende kaldi demek ki ne var ne yok 😅 ama benim yaklasık 50 gun filan surdu oda uzun surdu bitmedi bi turlu 😅 ben olmam saniyodum ama oldu hayret 😅 ama yine olcakmis gibi agri var bilemedim 😅 Sende olda o fazla lik 1 kilondan kurtul 😅 zaten tum kilolari verdin bise kalmadi onuda o bahaneyle verirsin 😅 Korse evet biraz etki etti ama cokta degil.ben tum gun takamadim.bide surekli egil kalk bukul filan büzüşüyo korse o sinir bozucu oluyo kayiyo yukari. Ben de cocuga ne giydircegimi sasirdim 😅 bizim ev hala serin salon ozellikle.ama disarisi sicak 😅 bi gun sicak bi gun soguk 😅 Uuu deme be 😊 tartismasaydiniz iyiydi de gelisme varsa bise diyemem tabi 😊 ins devamli olur bu gelisme 😊 Bizimkide filmini izler bi yandanda cocuk sallar 😊 genelde ben yoruyorum uyuycagi zaman ona verip is yapmaya geciyorum oda uyutmaya calisiyo😊
AyazAdamom Baklava yok be sağ mememle sorunu var bunun artık kandıramıyorum 😅 bu aralar cok değişik haller içinde değişti bizimki baya sinirden önlüğünü parçalıyor herşeyi ağzına götürüyor sırılsıklam yapıyor 😅 bizde bu gidişle biberonlara geçicez 😅 da kücük adam biberon beğenmiyor 🤭 nasıl geçti mi çapağı çocugun ? Doktor kontrolünüz ne zaman sor bakalım neymiş bu iş ? Allah tez zamanda şifa versin yavruya 😊 bitti mi reglin noldu ? Bende şuanlık hala bir belirti yok bazen ağrım oluyor ama o kadar kesin işe başlayınca olurum ağrısını çekerim tüm gün 😡 ayy insallah bu ağrılarda gider çocukluğumdan beridir her adetimin ilk günümde iğne olurum iş yerinde olursam da orda vurduruyorum 😅 normal doğum olsun çok istemiştim su ağrılar yüzünden ama bakalım sezeryan etkili olacak mı. Tüm kiloları verdikte ne oldu bu göbek benim önümden gidiyor etli butlu olsam göbek bu kadar çirkin durmazdı 😅 arkadan hiç bisi yok önden bir bakıyon 5 aylık hamile 🤰🏻 😂😂 korseyi bende takamıyorum fırlattım attım bir yerde duruyor bakalım anca düğün müğün oldumu takarım gibime geliyor. Valla cocugu hasta etmedim daha geceleri uzın kol giydirip ince çarşaf öttürüyorum sabahları kısa kol içine atlet ama ne zormuş cocugu terletmemek yahu ısıtmak daha kolaydı 😅 terlemesin diye sırtına bez koyarken uyanmasından geri uyutmaya calısmaktan gına geldi 😔 bizimkinede ya ben alıştım keçilerim gelmiyor gözüme batmıyor ya da bizimkide baya bir gelişme mevcut haksızlık etmişim gibime geliyor bide üzülüyorum adama yüklendim diye 😅 bakalım dilimi ısırayım da herşey çok iyi gidiyor 🥰 bizimkide artık seninki gibi film izleyip bir taraftan çocuk sallıyor ayağında baya işe yarıyor 😂
Baklava AyazAdamom allah allah ne var ki bu sag tarafta cocuk takmıs 😅 Bizimkide surekli yaka sırılsıklam hep agzi akiyo ama sinirli diyemiycem.bi kac gundur cok huysuz du uyumadi gece gunduz.dedim eski ertugrul geri dondu.sinirden catluycaktim dun gece.neyse bu gun kakasini yaptida az bise uyudu. Begenede kadar butun biberonlari denersin 😅 bizimki wee nin gaz yapmayan biberon die geciyor (ama yapiyo ) onu aliyo onda rahat iciyo genis ucu. Capak gecti tekrar oldu.disari cikinca tekrarliyo garip. Doktor kontrolu bayramdan sonra. Aşıda haziran 10. Bu ay kan ilaci miydi demir ilaci miydi neydi ondan baslaniyo.hani şü renkli olan 😊 oda kabiz yapiyomus bazi cocuklarda ins daha beter olmaz 😶 Bitti bitti o kadar gun regli mi kalir 😅 biz oldukta ne oldu gobektrn pek bise kaybetmedim ki 😅 yanlardan biraz erimisti 😅 Sende olursun ins da kurtulursun 😅 1 sene filan surmesin olman 😅 benimde kotu oluyodu cok dayanamazsam agri kesici iciyodum ama genelde icmemeye calisiyodum.ne zaman işe basliyon ki tuh. O zor 😑 cocuga kim bakcak.ben dugunumden once bi ciktim dahada calismadim .cocuk icin tedavi medavi derken git gel yaptigim icin surekli . Bizimki de habire terliyor ona care yok ev serin bizim yinede terletiyo kendini sıkıyo zirliyo agliyo mama yerken filan o hooo her dakka degistiremem ustunu zaten 3 kez filan degismek zorunda kaliyorum kustugu icin.onlukte takiyorum ama ne yapip edip icinide islatiyo 😅 Iyi iyi sevindim duzelmenize 😊 hep boyle devam etsin ins 😊 Dahada iyilessin ins 😊 Bizimki gunduz vardiyasina döndü yine işime yaramiyo ki 😅 geliyo iftara yakin.sonra yemekye bi kac dk otur sonra teravih bi geliyo 11 bucuk ne yapiyim o saatten sonra 😏 yine biz cocukla bas basa kaliyoz.bu aralar sinirlerim gergin benimde 😅
AyazAdamom Baklava bizimki kafasına göre emmeye başladı artık birazda iştahı azaldı gibi çevreye merakı arttıgı için olabiliyormuş bunlar normal deniliyor bakalım 🤔salyalardan önlük değiştirmekten helak olduk dişleri erken çıkabilir diyoruz kendimizce herseyi ağzına götürüyor bide götüremediklerine kızıyor çok sinirli ya anlamıyorum kime çekti 😈 🤪 bide salağın tuttum sanıp elini ağzına götürüp hani nerede der gibi sinirlenmesi çok hoşuma gidiyor yavrum benim 🥰🥰🥰 gözümün önüme geldi görüntüsü simdi ayağımda uyuyorda özledim resmen 🥰😊 annelik gerçekten muhteşem duygu Allahım herkese tüm isteyenlere nasip etsin 😇 gene ordan oraya atladım ne yazacagımı unuttum 😅sizinkinin kaka sorunu baya sıkıntılı bizimkide öyle dün gece 1 den 3 e kadar ıkındı ağladı sonra gazını cıkardı uyumusuz gaz damlası kullanıyor musunuz ? Biz nurse harveys kullanmıltık iyi gelmişti sonra ama bir etkisi olmadı. Bizde wee var ama gaz yapmayan mı bilmiyorum onu hic sevmiyor 😅 lansinohu tutuyor zorla 😅 herhalde dısarda toz topraktan mikrop kapıyor sanırım Ertuğrul eve gelince acaba dusa mı soksan ? Kendin yıkıyorsun ya sorunda olmaz hem. Hic yoktansa yüzünü yıka bakalım ? Bizim asıda 7 sinde ama bayrama denk geliyor ondan bu cuma gideyim diyorum bakalım ne dicekler. Aa kan damlasını kullanacağımızı bilmiyordum test falan mı yapıyorlar da veriyorlar yoksa direk mi ? Siz hangi d vitamini kullanıyorsunuz bide ? Regl olmam sanırım bir seneyi bulacak banada oyle geliyor 😅 bu sinirli halim o zaman sona erer belki 😀 ağustosta başlıycam bakalım işe korkuyorum bira sorumluluğum daha çok artacak ama çalışmayıda çok özledim evde oturmak bana göre değilmiş ben 16 yasımdan beri çalışıyorum hem okudum hem çalıştım evde durmak bana ilk zamanlar cok zor gelmişti. Sende tedaviden dolayı bıraktım demişsin belki sonra tekrar başlarsın he ? Hayırlısı olsun diyelim ☺️ Cocuğa annem bakacak ama şimdiden bile zorlandığını görüyorum abim hasta ya ne yapıcam hic bilmiyorum bide ev aldık biz ayaza hamile kalmadan önce onun borcuyla kesin çalışmam lazım bakalım zaman ne gösterecek bekliyoruz.. bizimkide alıstı terlemeye bende alıstım bez koyarken artık rahatsız olmuyor çok şükür 😅 valla az önce gene atıştık bu adam beni deli ediyor 😂 gece vardiyasında sabah arkadaladoyla semaverde çay içeceklermiş kahvaltı yapacaklarmış dedik zıkkım iç cinlerimi tepeme çıkarma eve gel çocuğa bak yok diyor 😅 öyle işte haksızlık mı yapıyorum bizimkinde mi sorun bende mi anlamıyorum birşeyi biliyorum cok keyfine düşkün ve bu keyfi bana batıyor 😅 ay ne derdim varmış döktük gene hepsini 😅 seninki hiç yoktansa Allah yolunda bişi yapıyorda tek kalıyorsun yavrunla bizimki çay içecek diye ben tek kalıyorum hey yarabbim 🤦🏻♀️
Baklava AyazAdamom ayni bizimkide oyle 😅 agzina goturmeye calisiyo baska yere gidiyo zirliyo.bide onla ugras 😅 elinde bise varken bike rahat yok 😏 Ben ozlemiyom ya uyusun kafa dinlemem lazim 😅 Cok sinirlendiriyor ben.bön bön her yere bakiyo.farkli kisiler gordu mu bi zaman hic gulmuyo.sonra sonra az guluyo deli 😅 baska evlerdede etrafa cok bakiyo bizim evde insana bakiyo sadece 😅 Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evet tuvalet sorunu zorluyor malesef.sizin gaz icin aglamalari kesildi mi . Ben gaz ilaci kullanmiyorum 1 ayliktan beri. Aglasada kullanmiyorum.1 aylik olmadan kullanmistim doktor vermisti zinco bagirsaklarini bozdu ilk o kabiz yapti cocugu keske kullanmamis olsaydim.sonrada zaten mama degistirdik zaten damladan kabizdi mama da kabiz yapiyomus o ara anlayamadik bagirsagi daha duzelmesi filan die dusunuyoduk.oyke iste bagirsaklari kendinden gecti simdi.ama cok sukur simdi hic mudahale etmiyorum 8 gunde surse 5 gunde surse kendi yapiyo.daha ellemem cok tembellesti.3-4 gun huysuz oluyo uyumuyo ama yinede mudahale etmiyorum. Wee mi pahali diger biberon mu 😅 seninki fakir ruhluydi hani 😅 bu sefer işlemedi mi 😅 Aman dün yikadim disari ciktik anneme temizlik yapmaya gittim bu gece yine baslamis gozler capaklanmaya. Bilmiyorum disardan mi aliyo.yoksa banyo yaparken gozunu kapatmiyo hep gozune su doluyo ondan mi.borular eski belki belki temiz degildir su.bilemedim.eve gec geldigimiz icin arabada sersemliyo yuzunu yikarsam daha uyumaz.oyle ustunu basini cikartip direk uyutmaya geciyorum. Gittin mi saglik ocagina.ben 10unda gitcem. Yo tahlil filan yapmiyolar saglik ocaginda bildigim.genel olarak veriyolar die biliyorum ama yanlisimda olabilir.tera-d3 kullaniyoruz biz vitamin.saglik ocaginin verdigi. Ben oldugum halde sinirliyim gerginim hep hahahh 😅 Oow masallah sana.calismaya alisan evde yapamiyo olmuyo o tempoya alisinca tekrar caliscagi gunu 4 gozle bekliyo 😅 Ben bilmiyorum ki calisir miyim.isten para alamiyorum die cikmistim farkli yerlere bakmam gerek.1 senede yigenime baktim.bende oyle yan gel yat yapmadim pek yani.simdiden sonra ne olur bilmem 😅 Dedigin gibi iki kat yorulucan malesef.is ev cocuk eş cok zor.ama ins Rabbim bi kolaylik veriyo basa cikabiliyosun.kendine zaman kalmaz o ayri. Evet tahmin edebiliyorum Rabbim kolaylik versin annene ins.zor olucak ama bakicam dediyse vardir bi bildigi. Bakici tutsan cok pahali ve guvenilir birini bulmak cok zor. Dur la yuklen me adama hemen 😅 her gun her gun semaverde cay icmiyor ya arkadaslariyla pirak çıksın 😅 ya da cocuguda alsin soyle ona 😅 sen kafa dinle 😅 artik yazda geldi cocuk da buyudu ara ara kafa dinlersin ins 😊 hep sen bakcak degilsin babasida oyaliycak artik 😊 Keyfine duskunsede bi zahmet o keyifler bozulcak napalim😅
Baklava AyazAdamom ayni bizimkide oyle 😅 agzina goturmeye calisiyo baska yere gidiyo zirliyo.bide onla ugras 😅 elinde bise varken bike rahat yok 😏 Ben ozlemiyom ya uyusun kafa dinlemem lazim 😅 Cok sinirlendiriyor ben.bön bön her yere bakiyo.farkli kisiler gordu mu bi zaman hic gulmuyo.sonra sonra az guluyo deli 😅 baska evlerdede etrafa cok bakiyo bizim evde insana bakiyo sadece 😅 Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evet tuvalet sorunu zorluyor malesef.sizin gaz icin aglamalari kesildi mi . Ben gaz ilaci kullanmiyorum 1 ayliktan beri. Aglasada kullanmiyorum.1 aylik olmadan kullanmistim doktor vermisti zinco bagirsaklarini bozdu ilk o kabiz yapti cocugu keske kullanmamis olsaydim.sonrada zaten mama degistirdik zaten damladan kabizdi mama da kabiz yapiyomus o ara anlayamadik bagirsagi daha duzelmesi filan die dusunuyoduk.oyke iste bagirsaklari kendinden gecti simdi.ama cok sukur simdi hic mudahale etmiyorum 8 gunde surse 5 gunde surse kendi yapiyo.daha ellemem cok tembellesti.3-4 gun huysuz oluyo uyumuyo ama yinede mudahale etmiyorum. Wee mi pahali diger biberon mu 😅 seninki fakir ruhluydi hani 😅 bu sefer işlemedi mi 😅 Aman dün yikadim disari ciktik anneme temizlik yapmaya gittim bu gece yine baslamis gozler capaklanmaya. Bilmiyorum disardan mi aliyo.yoksa banyo yaparken gozunu kapatmiyo hep gozune su doluyo ondan mi.borular eski belki belki temiz degildir su.bilemedim.eve gec geldigimiz icin arabada sersemliyo yuzunu yikarsam daha uyumaz.oyle ustunu basini cikartip direk uyutmaya geciyorum. Gittin mi saglik ocagina.ben 10unda gitcem. Yo tahlil filan yapmiyolar saglik ocaginda bildigim.genel olarak veriyolar die biliyorum ama yanlisimda olabilir.tera-d3 kullaniyoruz biz vitamin.saglik ocaginin verdigi. Ben oldugum halde sinirliyim gerginim hep hahahh 😅 Oow masallah sana.calismaya alisan evde yapamiyo olmuyo o tempoya alisinca tekrar caliscagi gunu 4 gozle bekliyo 😅 Ben bilmiyorum ki calisir miyim.isten para alamiyorum die cikmistim farkli yerlere bakmam gerek.1 senede yigenime baktim.bende oyle yan gel yat yapmadim pek yani.simdiden sonra ne olur bilmem 😅 Dedigin gibi iki kat yorulucan malesef.is ev cocuk eş cok zor.ama ins Rabbim bi kolaylik veriyo basa cikabiliyosun.kendine zaman kalmaz o ayri. Evet tahmin edebiliyorum Rabbim kolaylik versin annene ins.zor olucak ama bakicam dediyse vardir bi bildigi. Bakici tutsan cok pahali ve guvenilir birini bulmak cok zor. Dur la yuklen me adama hemen 😅 her gun her gun semaverde cay icmiyor ya arkadaslariyla pirak çıksın 😅 ya da cocuguda alsin soyle ona 😅 sen kafa dinle 😅 artik yazda geldi cocuk da buyudu ara ara kafa dinlersin ins 😊 hep sen bakcak degilsin babasida oyaliycak artik 😊 Keyfine duskunsede bi zahmet o keyifler bozulcak napalim😅
AyazAdamom Baklava ah yavrular ahh nasıl uyutuyorsun sen yavruyu popoya pış pış mı ayakta kucakta mı valla ben ayakta sallıyorum ayağıma aldığım an çıldırıyor 😂😂anlıyor artık uyuyacağını bide emerken falan gözlerim kapanıyor diye memeyi istemiyor ben anladım biberonu zaten emmiyor da oyunla uykusu yokken verince alıyor eşek işte 😂 cok fena bu çocuk 😅 lansinoh daha pahalı olması lazım beni şaşırttı yavrucak bak 😅 gaz ağlamaları sanırım kesildi ya da kesilmedi inan hiç fikrim yok bu neye zırlıyor bazen anlamıyorum hiç 😅 bizimde ilk d vitaminimiz bağırsaklarını çok çalıştırmıştı adını hatırlayamadım ama pahalıydı ondan sağlık ocağının verdiğini kullanıyourz ikiciyi almadık elimiz bollaşınca alırız dedik sonrada unuttuk. Müdahale etmiyorum gazında kakasında demişssin ya bacaklarını mı kaldırmıyorsun kendisi ıkınmıyor mu ? Tembel çocuk 😈 Sağlık ocağına gitmedim bu ptesi gidicez bakalım gene canı acıyacak ya içim gidiyor o karıylada kavgalıyız biliyon bakalım bu sefer neler yaşıcaz. Çapağı geçsin artık yavrunun ya umarım tekrarlamaz artık 🙏🏻 Bizim d vitamini monovit diye bişi sizinki ondan neden acaba. İkisinide devlet veriyor sonuçta. Tadına baktın mı hiç bayatlamış ayçiçek yağı gibi 😅😅 sende baya çalışmıssın yan gel yat yapmamasın aynen 😊 bakalım işe başlayınca ak koyun kara koyun görücez korkuyorum aslında birazda alıştım sanki evde oturmaya bugün iş yerinden kızlarla konuştuk düşündüm de özlememişim işi sanki 😅 ahaha iş yerlerini bilirsin full dedikodu. 😂 Gitti zaten semaverine sonra diğer gün tatildi sanırım araya mesafe girdi unutuyorum tüm gün cocuk baktı ama sadece beslenmede ben ilgilendim ohh müstehak ona ayı 🐻
XelisaX Bir çok şeyi denemedim ama maalesef, bence allah ol deyince oluyor. 5 gün sürdü açılmamım olması ve normal doğum diye inat ettiğim için 5 gün sancılar içinde kıvrandım. Ama bende çatı darlığı vardı neyseki normal doğurdum 😂